Η παραμορφωμένη με …συνθήκες και Συνθήκες, φαίνεται πως είναι εκτός καθηκόντων τελευταία και επομένως βρέθηκε σημείο επαφής και σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε και που δεν υπογράφεται από την ίδια,  η συντάκτρια αντελήφθη πως δεν μπορεί να εμπλέκει τα πάντα χωρίς να δέχεται το σωστό!

Για την 95 ΑΔΤΕ λοιπόν και όχι για άλλους και άλλα που χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενο δελτίο τύπου, παραδόθηκαν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19. Εστω και με καθυστέρηση έγινε αντιληπτό το λάθος και με προσοχή έγινε τώρα η διατύπωση.

Το σχετικό σημερινό δελτίο τύπου

Σημαντική πτυχή της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα είναι η εκτίμηση του λεγόμενου «δείκτη θετικότητας».

Για τον λόγο αυτό, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με απόφαση του Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, έκρινε κατεπείγουσα και επιτακτική την ανάγκη να προμηθεύσει με τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 τις δομές υγείας σε όλα τα νησιά και τους αρμόδιους φορείς, για την πραγματοποίηση δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες, εύκολων διαγνωστικών ελέγχων, που δίνουν αποτελέσματα εντός 10 λεπτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου παρέδωσε σήμερα επιπλέον 1.000 rapid tests στην 95 ΑΔΤΕ. Το υλικό παρέλαβε ο Συνταγματάρχης Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού της 95 ΑΔΤΕ, Σπυρίδωνας Παυλάτος.

Τελευταία παράδοση τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, η 95 ΑΔΤΕ είχε παραλάβει από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξανά πριν από ένα μήνα περίπου, ενώ παραδόσεις έχουν ήδη προηγηθεί, αρχής γενομένης από τα μικρά νησιά της Περιφέρειας, σε Καστελλόριζο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Λειψούς, Αγαθονήσι, Κάσο, Κάρπαθο, Ανάφη, Σίκινο, Φολέγανδρο, Ίο, Κίμωλο, Σίφνο, Σέριφο, Κέα, Κύθνο, Δονούσα, Αμοργό, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Αντίπαρο.

 1,566 total views,  2 views today