Την παραίτησή του, υπέβαλε πριν από λίγο, ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Γιώργος Τριάντος, αφού ήταν σφόδρα δυσαρεστημένος μετά το χθεσινό “άδειασμα” του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη προς το πρόσωπό του, δεδομένου ότι του αφαίρεσε όλες τις αρμοδιότητες, αφήνοντάς του τον…τίτλο του Αντιδημάρχου!

Από ότι φαίνεται άνοιξε για τα καλά ο Ασκός του Αιόλου, στην πλειοψηφούσα παράταξη, με τις παραιτήσεις να πέφτουν “βροχή”, από τους δυσαρεστημένους των χθεσινών ανακοινώσεων, αφού ο Δήμαρχος προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες, όμως, τελικά κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια σε αρκετά μέλη της δημοτικής αρχής.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Τριάντος φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή, κατέθεσε την επιστολή παραίτησης στον Δήμαρχο, με την οποία εξηγεί τους λόγους που δεν αποδέχεται τη θέση, άνευ…χαρτοφυλακίου.

Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι ο κ. Τριάντος και ως γιατρός, γνωρίζει τα θέματα της υγείας και κοινωνικής πολιτικής, τα οποία ο κ. Καμπουράκης του αφαίρεσε κι αποφάσισε να μεταθέσει στον Αντιδήμαρχο Γιάννη Καμπούρη, μαζί με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Η αρχή έγινε με την παραίτηση του Γιώργου Τριάντου και σειρά πήρε ο Παναγιώτης Σταμάτης που παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του εντεταλμένου συμβούλου στο Περιβάλλον (δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καρίκη), επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

ΣΤΟΥΣ “ΧΑΜΕΝΟΥΣ” ΚΑΙ Ο Κ. ΤΑΡΑΣΛΙΑΣ

Από τους “χαμένους” των χθεσινών ανακοινώσεων του Δημάρχου για το νέο διοικητικό σχήμα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του 2021 και ο Κώστας Ταρασλιάς, ο οποίος έμεινε μόνο με τον Τουρισμό, αφού του πήρε όλες τις αρμοδιότητες, μεταξύ αυτών και τον Πολιτισμό, με τον οποίο επιφορτίσθηκε ο κ. Κολιάδης.

Παρόλα αυτά ο κ. Ταρασλιάς προσπάθησε μέσω των ραδιοφωνικών του δηλώσεων σήμερα στον sky να “χρυσώσει το χάπι” κι επέλεξε να υποβαθμίσει το άδειασμα που υπέστη από τον κ. Καμπουράκη, προσπαθώντας μάλιστα να υπερκεράσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι ο Δήμαρχος εκτίμησε τη σημαντική δουλειά που έκανε, και γι΄αυτό του ανέθεσε εν λευκώ ξανά τον Τουρισμό, τη στιγμή που του ΠΡΟΤΟΥΡ ηγείται ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

ΕΚΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΑΠΑΝΗΣ

Της διαδικασίας κατανομής των αξιωμάτων “απείχε” ο δημοτικός σύμβουλος Σάββας Καραταπάνης, ενδεχομένως λόγω του φόρτου εργασίας ως ιπτάμενος γιατρός.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ “ΑΡΧΗΓΟ”

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι όλοι οι νέοι Αντιδήμαρχοι, με λογίδρια και βαρύγδουπες δηλώσεις ιδίου περιεχομένου (ούτε copy paste να τις έκαναν!!!), ευχαριστούν τον Δήμαρχο που τους ανέθεσε ξανά καθήκοντα Αντιδημάρχου, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Από τα περίεργα, τέλος, του νέου δημοτικού σχήματος είναι και οι τίτλοι που συνοδεύουν τις αρμοδιότητες Αντιδημάρχων, όπως π.χ. του Θανάση Στάμου που ορίσθηκε Αντιδήμαρχος Εκκλησιαστικών θεμάτων και Κοιμητηρίων, σε συνδυασμό με το…εμπόριο!

 4,240 total views,  2 views today