Ανανέωση:

Στα αυξημένα πωλητήρια κι ενοικιαστήρια των καταστημάτων στη Μεσαιωνική Πόλη, αναφέρθηκε μιλώντας στον sky ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Δοντάς, αφού οι επαγγελματίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν λόγω της κρίσης και των υπέρογκων ενοικίων, αλλά και αφού αρκετά από τα αιτήματά τους ακόμη δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Ωστόσο, ο κ. Δοντάς απηύθυνε έκκληση στους συναδέλφους του να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα καταστήματα για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες που θα επισκεφθούν το νησί. “Είμαι βέβαιος ότι θ’ ανταποκριθούν οι περισσότεροι στο κάλεσμά μας και θα λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους κι εμείς θα βάλουμε πλάτη”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δοντάς αναφέρθηκε και στη συνάντηση που θα έχει ως Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την προσεχή Πέμπτη, θέτοντας τα αιτήματα του κλάδου σε συζήτηση που θα γίνει εντός των τειχών στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Σημειώνεται ότι σε συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη, έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εποχιακές επιχειρήσεις, όπως αυτά αναφέρονται στην επιστολή της Ένωσης Εμπόρων Τυποποιημένων Τροφίμων Ποτών και Τουριστικών Ειδών Ρόδου, αλλά και στα αιτήματα που της έχει μεταφέρει το Σωματείο Επιχειρηματιών της Μεσαιωνικής Πόλης, τονίζοντας ότι χρειάζονται μέτρα στήριξης, αφού έχουν να κάνουν είσπραξη από τον περασμένο Οκτώβριο.

 2,564 total views,  8 views today