Πληρως επιβεβαιώθηκε ο sky!
Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της ΡΟΔΟΥ αναλαμβάνει διοικητής στρατηγός εν αποστρατεία!

Τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων όλης της χώρας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές επελέγησαν με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Σημειώνεται πως στις περιπτώσεις που η θητεία των προηγούμενων διοικήσεων δεν έχει λήξει ακόμα, οι νέοι διοικητές θα αναλάβουν καθήκοντα μετά τη λήξη της θητείας των ήδη υπηρετούντων στις θέσεις αυτές.

Οι νέες διοικήσεις των νοσοκομείων θα αξιολογούνται με βάση τριμηνιαίους στόχους, όπως έχει ανακοινώσει ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ χαρακτηριστικό για την αξιολόγηση και τους δείκτες επιδόσεων είναι το πιλοτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει το υπουργείο Υγείας, με κύριο έργο τη νοσοκομειακή περίθαλψη.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου, Διοικητής αναλαμβάνει ο στρατηγός ε.α. Γρηγόρης Ρουνάνης, στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, ο Αναστάσιος Τσαχουριανίδης, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου «Βουβάλειο» η Καλλιόπη – Μαρία Σταθοπούλου και στο Κρατικό Θεραπευτήριο και Κέντρο Υγείας Λέρου, διοικητής αναλαμβάνει ο Βασίλειος Στασινόπουλος.