Κανονικά ανέλαβαν τα καθήκοντα τους οι 189 καθαρίστριες και καθαριστές που προσέλαβε ο Δήμος  Ρόδου για το σχολικό έτος 2021-2022.

Όπως επεσήμανε με ανακοίνωση του ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Στράτος Καρίκης ο  Δήμος Ρόδου από τους μεγαλύτερους σε μεγέθη Δήμος της χώρας επέλεξε να αναλάβει σχεδόν το ήμισυ του κόστους αποδοχών των καθαριστριών από ιδίους πόρους, προκειμένου να έχει 160 καθαρίστριες/ες πλήρους απασχόλησης και μόλις 29 μερικής απασχόλησης

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Τα καθήκοντά τους στις σχολικές μονάδες όλης της επικράτειας Δήμου Ρόδου ανέλαβαν από την 1η Σεπτεμβρίου οι 189 καθαρίστριες και οι καθαριστές για το σχολικό έτος 2021 -2022.

Ο Δήμος Ρόδου λειτούργησε άμεσα και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες προκήρυξης, μοριοδότησης και κατάρτισης προσωρινών και τελικών πινάκων καθώς και την υπογραφή της κάθε σύμβασης εργασίας, με αποτέλεσμα οι καθαρίστριες να είναι στα σχολεία τους πριν την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς και να αναλάβουν όλη τη φροντίδα καθαριότητας που έχουν ανάγκη οι σχολικοί χώροι.

Ο Δήμος Ρόδου από τους μεγαλύτερους σε μεγέθη Δήμος της χώρας επέλεξε να αναλάβει σχεδόν το ήμισυ του κόστους αποδοχών των καθαριστριών από ιδίους πόρους, προκειμένου να έχει 160 καθαρίστριες/ες πλήρους απασχόλησης και μόλις 29 μερικής απασχόλησης. Έχει περισσότερους εργαζόμενους καθαριότητας σχολείων πλήρους απασχόλησης και από μεγάλους μητροπολιτικούς δήμους της χώρας.

 O Aντιδήμαρχος Παιδείας

                                                     Ευστράτιος Καρίκης

 

 123 total views,  2 views today