Το πρώτο κλάμα  μωρού  ακούστηκε  για τη Ρόδο στην κλινική Euromedica στις 04:00 τα ξημερώματα. Είναι αγοράκι που γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και ζυγίζει 2 κιλά και 785 γραμμάρια. Είναι το πρώτο παιδί της κυρίας Ελευθερίας Βρύκου.

Μια κλήση στο ΕΚΑΒ για τη μεταφορά ενός περιστατικού Covid 19 στο νοσοκομείο της Ρόδου ήταν η πρώτη κλήση που έγινε  στο ΕΚΑΒ  δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.  Πρόκειται για συμπολίτη μας ηλικίας 45 ετών που μεταφέρθηκε με κορονοϊό στο νοσοκομείο.

Στο 100 της ΕΛΑΣ η πρώτη κλήση έγινε λίγη ώρα μετά τη έλευση του νέου έτους  και αφορούσε το κτύπημα συναγερμού σε Σούπερ Μάρκετ που λειτουργεί στον Αρχάγγελο. Περιπολικό μετέβη στο σημείο αλλά διαπιστώθηκε πως δεν είχε εισβάλει κανείς στο κατάστημα.

Σούπερ Μάρκετ στο οποίο κτύπησε ο συναγερμός ήταν το πρώτο συμβάν για την ΕΛΑΣ και στο βόρειο συγκρότημα . Και σε αυτή την περίπτωση περιπολικό μετέβη στο σημείο και δεν διαπίστωσε συμβάν.

Στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Ιο η αστυνομία  κλήθηκε γιατί καβγάδιζε άγρια ένα ζευγάρι.  Οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία η ένταση υποχώρησε και το ζεύγος επανήλθε στους ρυθμούς της ηρεμίας και της ομόνοιας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου δεν είχε συμβάν τις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς.

Μια πτήση από την Κρήτη ήταν αυτή που ήρθε πρώτη στο αεροδρόμιο της Ρόδου το νέο έτος. Συγκεκριμένα ήταν η πρώτη πτήση από το Ηράκλειο της Κρήτης στις 07:44, από την Αθήνα αφίχθη αεροσκάφος στις 09:40. Από Κάρπαθο η πρώτη πτήση ήταν στις 11:50. Για την Κω η πρώτη πτήση αναμένεται σήμερα στις  17:15 από Αθήνα.

Στο νοσοκομείο η πρώτη γέννηση μωρού  έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο με καισαρική τομή.

Το πρώτο πλοίο που ήρθε στη Ρόδο ήταν το Dodecaninsos Pride της εταιρείας Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή που ήρθε στο λιμάνι κενό επιβατών από τη Σύμη στις 07:50.  Το πλοίο είχε δέσει στο λιμάνι της Σύμης εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς αναμένεται στις 8 Ιανουαρίου και είναι το Vicking Sky.

 

 

 2,426 total views,  2 views today