Οι συνεχείς διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος έχουν εξοργίσει τους κατοίκους αλλά και τους επιχειρηματίες στη Νότια Ρόδο.  Για το λόγο αυτό επιχειρηματίες και ιδιώτες όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το τοπικό συμβούλιο Κατταβιάς θα καταθέσουν αγωγές κατά της ΔΕΔΔΗΕ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

: «Σοβαρότατα προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι συχνές και πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στους κατοίκους της κοινότητας Κατταβιάς, αλλά και στους επιχειρηματίες της περιοχής.

Την προηγούμενη Κυριακή 29/08/2021, δίχως να ενημερωθεί κανείς,  έμεινε η κοινότητα χωρίς ρεύμα από τις 20:30 μ.μ. μέχρι και την Δευτέρα 30/08/2021 στις 14.30 μ.μ., αφού προηγήθηκε μια δίωρη το μεσημέρι της Κυριακής.

Κύριοι υπεύθυνοι της ΔΕΔΔΗΕ, να ξέρετε ότι οι επιχειρηματίες μας, αλλά και αρκετοί ιδιώτες που έχουν υποστεί σοβαρότατες ζημιές, θα προβούν σε αγωγές, και καλά θα κάνουν. Είναι αδιανόητο, επίσης, να μένουν χωρίς ρεύμα άτομα που υποστηρίζονται από οξυγόνο και μάλιστα σε μια περιοχή όπου στη χωρική της αρμοδιότητα λειτουργεί εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Οι διακοπές ρεύματος την περίοδο του καλοκαιριού, όπου το νησί και ιδιαίτερα η περιοχή του Πρασονησίου δέχεται χιλιάδες επισκέπτες, μόνο  αγανάκτηση προκαλούν στους επιχειρηματίες.

Με κακοσυντηρημένα δίκτυα εδώ και χρόνια, και με δύο υπαλλήλους (το Βασίλη και τον Γιάννη), για ολόκληρη την περιοχή από τον Αρχάγγελο και κάτω, δε θέλουμε να σκεφτούμε τι θα ακολουθήσει το χειμώνα.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας
Ζαννετάκης Νικόλαος».

 

 

 229 total views,  4 views today