Τον αντικαταστάτη του στην προεδρία της  Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου ανακοινώνει αύριο ο κ. Αντώνης Καμπουράκης αφού πλέον έχει εκλεγεί δήμαρχος.

Η ανακοίνωση θα γίνει κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων που θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω της εκλογής του κ. Καμπουράκη στη θέση του δημάρχου Ρόδου και της αποχώρησης από τη διοίκηση της ΕΞΡ.

Ως επικρατέστερος , εκτός απροόπτου και αν δεν δηλώσει πως δεν επιθυμεί τη θέση, για να σηκώσει το βάρος της διοίκησης στην ΕΞΡ είναι ο κ. Άρης Σουλούνιας που είναι αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ενώ κατέχει τη θέση του ειδικού εκτελεστικού αντιπροέδρου της ΕΞΡ στα κεντρικά όργανα του ξενοδοχειακού κλάδου.

Ο κ. Σουλούνιας είναι ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων Amada Colossos Resort στο Φαληράκι και Rodos Park Suites and Spa στην πόλη αλλά κυρίως άριστος γνώστης των θεμάτων του ξενοδοχειακού κλάδου τα οποία χειρίζεται σε κεντρικό επίπεδο.

Εκτός απροόπτου , αναμένεται να κρατήσει το τιμόνι της ΕΞΡ μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης το επόμενο έτος.
Ο κ. Καμπουράκης αναμένεται να δεσμευθεί για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την προβολή του νησιού.

Να σημειωθεί πως ο κ. Αντώνης Καμπουράκης εκτός από την ΕΞΡ είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Ενώσεων Ξενοδόχων Δωδεκανήσου. Διετέλεσε Προεδρεύων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και μέλος του δ.σ. του ΞΕΕ. Συμμετέχει ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ.

 512 total views,  2 views today