Μετά από 23 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο της μετάφρασης και της διερμηνείας, στα Δωδεκάνησα, την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, η Ελένη Λίντα Σπυροπούλου παρέδωσε την σκυτάλη του Polyglot στην νεοσυσταθείσα εταιρία ΚΥΤΙΟ Ε.Ε., εταίροι της οποίας είναι οι Κωνσταντίνος Σεβδίνογλου, επιχειρηματίας, και Άννα Ηλιαδέλη, δικηγόρος Ρόδου-μεταφράστρια.

Πιστεύοντας βαθιά πως μέσα σε δύσκολες συνθήκες γεννιούνται οι πιο μεγάλες ιδέες και με γνώμονα την σκληρή εργασία, την έμφυτη τάση για αναζήτηση και (αυτο)βελτίωση, αλλά και με ισχυρά ακαδημαϊκά εφόδια οι δύο συνέταιροι προχώρησαν σε μια τολμηρή για την εποχή επιχειρηματική κίνηση.

Η ίδια η κα Σπυροπούλου, έχοντας ανυψώσει το Polyglot τόσο σε επίπεδο επιχειρηματικό, αλλά και από άποψη ποιότητας υπηρεσιών, στάθηκε και στέκεται αρωγός στους νέους ιδιοκτήτες παρέχοντας την τεχνογνωσία της. Διατηρώντας την έδρα του γραφείου επί της συμβολής των οδών Καναδά 42 & Βενετοκλέων, καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο ακέραιο, οι νέοι ιδιοκτήτες προσβλέπουν σε περεταίρω ανάπτυξη του Polyglot με διεύρυνση του κύκλου συνεργατών τους, αλλά και των προσφερόμενων γλωσσικών συνδυασμών και υπηρεσιών.

Το Polyglot δραστηριοποιείται από το 1997 στον τομέα της μετάφρασης και της διερμηνείας. Με παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών, καλύπτουμε ένα ευρύτατο φάσμα γλωσσικών συνδυασμών με απόλυτη αξιοπιστία ως προς την ποιότητα της μετάφρασης, ακρίβεια στον χρόνο παράδοσης και καθοδήγηση του πελάτη στα απαιτούμενα από κάθε είδους υπηρεσίες και οργανισμούς. Το γραφείο διαθέτει Πιστοποίηση Συστήματος κατά το πρότυπο ISO 17100:2015 της TÜV Hellasεξασφαλίζοντας έτσι, την αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει εταιρικούς πελάτες, δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες, καθώς και ιδιώτες, αφού εξειδικευόμαστε σε πάσης φύσεως κείμενα.

 2,281 total views,  4 views today