Στην ανάκληση της άδειας που είχε χορηγηθεί, για τη λειτουργία καταστήματος εστίασης στη Μεσαιωνική Πόλη θα προχωρήσει ο Δήμος Ρόδου.
Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Παλαιολόγου.

Το κατάστημα βρίσκεται εντός της Μεσαιωνική Πόλης και η απόφαση για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του, ελήφθη επειδή διαπιστώθηκε, ότι είχαν γίνει κάποιες προσθήκες στο κτίριο για τις οποίες δεν είχαν ληφθεί οι απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου.

Η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος έγινε σε κλίμα έντασης εξαιτίας των ενστάσεων που είχε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης για την απόφαση που ελήφθη από τα μέλη της επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους και τα μέλη της επιτροπής αποφάνθηκαν ότι θα πρέπει να ανακληθεί η άδεια.

Στη συνεδρίαση ομόφωνα αποφασίστηκε, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την παραχώρηση και χωροθέτηση θέσεων στάσης- στάθμευσης κατ εφαρμογή κανονιστικών αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου όπως αυτές τροποποιήθηκαν – συμπληρώθηκαν, με καταβολή Τέλους Κοινοχρήστου Χώρου.

Επίσης εγκρίθηκε η απόφαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής για την Εγκατάσταση δικτύων FTTH (Fiber to the home) στην περιοχή για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιών.

 438 total views,  2 views today