Μαλλιά κουβάρια χωρίς αιτία, τουλάχιστον σε πρώτο πλάνο έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ με την δημοτική Αρχή της Ρόδου μετά από σημερινή δήλωση του κ. Χατζηδιάκου πως ουδέποτε ζήτησε την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με αστραπιαίο σχεδόν τρόπο απάντησε στον κ. Χατζηδιάκο, ουσιαστικά ρίχνοντας λάδι στη φωτιά..

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τις δηλώσεις δημοτικής παράταξης και του επικεφαλής της κ. Φώτη Χατζηδιάκου, σύμφωνα με τις οποίες στο δημόσιο διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ή η παράταξή του ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ στήριξη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου δηλώνει τα εξής:

  • Ουδέποτε υπήρξε δημόσια δήλωση με οποιαδήποτε μορφή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου ή στελέχους ή έστω μέλους του ΣΥΡΙΖΑ που να περιέχει ή να υπονοεί τα όσα επικαλείται ο κ. Χατζηδιάκος.
  • Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε ανακοίνωση ή σχολιασμός από μεριάς μας της φήμης που συντηρούνταν από διάφορους κύκλους (διαβάσαμε μέχρι και σχετικό πρωτοσέλιδο σε τοπική εφημερίδα της Ρόδου) περί ενδεχόμενης στήριξης του κ. Χατζηδιάκου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια, ποιος συντηρούσε αυτές τις φήμες;
  • Καλούμε τον κ. Χατζηδιάκο να αναζητήσει αλλού, μακριά από εμάς, τις όποιες ευθύνες επιχειρεί να καταλογίσει.
  • Οι διαδικασίες για τις πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σε εξέλιξη. Με την ολοκλήρωσή τους θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, με τις οποίες θα γνωστοποιηθούν τεκμηριωμένα οι επιλογές μας. Καταληκτικό χρονικό όριο, όπως αυτό έχει οριστεί από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για το σύνολο των επιλογών μας, είναι ο μήνας Νοέμβριος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Να ανακληθεί η απόφαση της Πινακοθήκης, ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Τέλος, εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για το τι εξυπηρετεί αυτή η αδικαιολόγητη επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Χατζηδιάκο και την παράταξή του. Επιφυλασσόμαστε να πάρουμε θέση και πάλι στο μέλλον.

 156 total views,  2 views today