Ανακοίνωση για την υπόθεση Ρέμου εξέδωσε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βάζει το θέμα στην σοβαρή διάσταση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το βράδυ του Σαββάτου, έγινε ορατό για ακόμη μια φορά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία το πραγματικό πρόσωπο του δημάρχου , κ. Καμπουράκη αλλα και του περιφερειάρχη ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκου.

Για το βράδυ του Σαββάτου είχε προγραμματιστεί η συναυλία του γνωστού ερμηνευτή Αντώνη Ρέμου σε γνωστό beach bar του νησιού, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, χωρίς κάποιος αρμόδιος να εγγυάται την προστασία της υγείας όλων όσων είχαν επιλέξει να βρεθούν εκεί.

Παρά τις εντολές τόσο του υπουργείου, όσο και της αστυνομίας που ζητούσαν επιτακτικά την αναβολή της συναυλίας, υπάρχουν πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί από τον τοπικό τύπο, που αναδεικνύουν ότι οι τοπικοί “άρχοντες ” μεσολάβησαν με όσα μέσα διαθέτουν για την πραγματοποίηση της.

Ο κ. Καμπουράκης και ο κ. Χατζημαρκου οφείλουν να λογοδοτήσουν στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Να εξηγήσουν για ποιο λόγο προσπάθησαν να παρεμποδίσουν το έργο της αστυνομίας και υπήρξε τόση επιμονή στην πραγματοποίηση της συναυλίας κάτι που θα έβαζε σαφέστατα σε κίνδυνο την ζωη χιλιάδων ανθρώπων τόσο απερίσκεπτα. Βέβαια, απο τον κ. Καμπουράκη δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

Γνωστός για τα πάρτι χλιδής που διοργανώνει στο νησί, δεν δίστασε να διοργανώσει ακόμη ένα υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε την Παρασκευή 7 Αυγούστου σε γνωστό μαγαζί,χωρίς κανένα μέσο προστασίας, χωρίς ίχνος ντροπής.

 1,426 total views,  2 views today