Μετά από άτυπη συνέλευση, δηλώθηκε πως αποχωρεί από τη θέση του προέδρου του σωματείου της Ρόδου ο κ. Αυγουστίνος Γιακάι.

Ραγδαίες οι εξελίξεις, με αναμενόμενες αλλαγές στη διοίκηση.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά από τη συνέλευση, ακολουθεί:

Μέσα σε ενωτικό κλίμα και με τρόπο, που δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τη δημιουργία μίας ισχυρής διοίκησης, η οποία θα εγγυηθεί το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Semiramis, η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών και των φίλων του Α.Σ. Ρόδος.
Η απόφαση του προέδρου Αυγουστίνου Γιακάι να παραδώσει τη θέση του επικεφαλής του σωματείου, λόγω των επιπρόσθετων υποχρεώσεων που δημιούργησε η επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του και της έλλειψης χρόνου που αυτή συνεπάγεται, σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να βάλει τον σύλλογο σε περιπέτειες, αφ’ ενός επειδή ο ίδιος δεσμεύτηκε να παραμείνει διοικητικά ενεργός, συνεχίζοντας να προσφέρει από άλλο πόστο, αφ’ ετέρου δε διότι υπάρχει το παραγοντικό δυναμικό για να εγγυηθεί για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα, σ’ όποια κατηγορία κι αν κληθεί να αγωνιστεί η ομάδα.
Από σήμερα κιόλας, επιτροπή παραγόντων του Α.Σ. Ρόδος άρχισε να εργάζεται με στόχο να προετοιμάσει το έδαφος, ώστε στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα, η διοίκηση να διευθυνθεί, να ενισχυθεί, να ανασυγκροτηθεί και να λάβει άμεσα τις πρώτες αποφάσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Οι πολυπληθείς φίλοι της Ρόδου να είναι βέβαιοι, πως ο αγαπημένος τους σύλλογος θα βγει πιο δυνατός

 692 total views,  2 views today