Ανδρουλάκης : Δεσμεύομαι να μετατρέψω τη μεγάλη νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας

217

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

‘«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ» είπε αρχικά.

«Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε.

Παράλληλα τόνισε πως «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μοναδικός νικητής η δημοκρατική παράταξη».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό» κατέληξε.

«Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία καταθέτοντας τις αγωνίες τους τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον. Με αυτή τη μεγάλη συμμετοχή έκαναν την παράταξη μας πιο δυνατή και θύμισαν στον ελληνικό λαό πόσο βαθιά  ρίζα έχει στην ελληνική  κοινωνία», τόνισε.

Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχάρει τους συνυποψηφίους του .

«Συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου. Τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Παύλο Χρηστίδη, τον Χάρη Καστανίδη, τον Παύλο Γερουλάνο για τον αξιοπρεπή  αγώνα που δώσαμε μαζί. Τους καλώ όλους  να υπερασπιστούμε την παρακαταθήκη της  Φώφης Γεννηματά. Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η  δημοκρατική παράταξη».

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε όσους του έκαναν την τιμή όπως είπε να τον εκλέξουν  αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής.

«Ευχαριστώ την οικογένεια μου και όσους εργάστηκαν για αυτό τον αγώνα. Και κυρίως τους χιλιάδες εθελοντές όλων των γενεών της παράταξης σε όλη την Ελλαδα που έγιναν η ψυχή και η έμπνευση αυτής της προσπάθειας. Για ένα λόγο ιδιαίτερα γιατί αυτές τις εβδομάδες συνάντησα χιλιάδες νέους ανθρώπους το μέλλον της πατρίδας που ήταν δίπλα μας σε αυτή τη  νέα πορεία».

Επιπλέον, ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε «να μετατρέψει τη μεγάλη νίκη σε νίκη της πατρίδας, γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα».

«Έχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω. Δεσμεύομαι να μετατρέψω τη μεγάλη νίκη της παράταξης  σε μια νίκη της πατρίδας. Γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα. Θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα της αξιοκρατίας της διαφάνειας της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας και της προοπτικής όλων των Ελλήνων. Ξεκινάμε μαζί ένα νέο ωραίο ταξίδι. Γιατί η Δημοκρατική παράταξη επέστρεψε»

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Να είστε καλά» φώναξε κλείνοντας.