Σε δήλωση προέβη ο Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, την παραίτηση του κ. Π Καμμένου και την ψήφο εμπιστοσύνης που ετοιμάζεται να ζητήσει τη Βουλή ο πρωθυπουργός κ. Α Τσίπρας.

«Είναι σαφές ότι οι δεσμεύσεις και οι εξαρτήσεις στον ξένο παράγοντα, επιβάλλουν να κυρωθεί όπως-όπως και με κάθε τρόπο η Συμφωνία των Πρεσπών. Ακόμα και με τον πλήρη ευτελισμό της πολιτικής ηθικής.

Η σύνθεση της Βουλής, σήμερα, είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα και ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, μέσα από άθλιες πολιτικές συναλλαγές χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα.Για να δημιουργηθεί μια νέα πλειοψηφία που θα εκτελέσει το «συμβόλαιο», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Κόνσολας.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κόνσολα

«Αυτό που όλοι έχουν αντιληφθεί είναι ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί «συμβόλαιο», που ο κ. Τσίπρας έχει δεσμευτεί να το εκτελέσει. Αδιαφορώντας αν με αυτό τον τρόπο εκτελεί και την ίδια τη χώρα. Το ίδιο, άλλωστε, δεν κάνει και με το μεταναστευτικό;

Είναι σαφές ότι οι δεσμεύσεις και οι εξαρτήσεις στον ξένο παράγοντα, επιβάλλουν να κυρωθεί όπως-όπως και με κάθε τρόπο η Συμφωνία των Πρεσπών. Ακόμα και με τον πλήρη ευτελισμό της πολιτικής ηθικής.

Η σύνθεση της Βουλής, σήμερα, είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα και ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, μέσα από άθλιες πολιτικές συναλλαγές χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα.

Για να δημιουργηθεί μια νέα πλειοψηφία που θα εκτελέσει το «συμβόλαιο».

Έστω και αν αυτή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία αποτελείται από Βουλευτές που αλλάζουν κόμματα σαν τα πουκάμισα (κάποιοι εξ αυτών έχουν αλλάξει 3 και 4 κόμματα έως σήμερα) και από Βουλευτές που είναι έτοιμοι και ικανοί για όλα, έχοντας πάρει τα ανάλογα ανταλλάγματα, αφού ξέρουν ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν τη Βουλή.

Για πρώτη φορά από την περίοδο της οικονομικής κρίσης, η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με εθνικούς κινδύνους που τροφοδοτούνται από μια επικίνδυνη κυβέρνηση.

Η μόνη ψήφος εμπιστοσύνης που έχει αξία και ισχύ, είναι αυτή που δίνεται από τους πολίτες. Και αυτή την ψήφο την τρέμει ο κ. Τσίπρας γιατί ξέρει ότι δεν θα την πάρει ποτέ».

 468 total views,  2 views today