Ανανέωση:

Άλλη μια απάντηση χωρίς … απάντηση στην ανακοίνωση- σοκ της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” από την παράταξη του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για όσα ισχυρίστηκε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κ. Βελιάδη.

Ουδεμία απάντηση δίνεται βεβαίως για την συνεργασία της κας. Βελιάδη με τις εταιρίες “Σιούφας & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία” και UCI HELLAS , δηλαδή τις γνωστές εισπρακτικές εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων. Και μόνο εξαιτίας αυτών και για λόγους ηθικής τάξεως η κ. Βελιάδη δεν θα έπρεπε να κάνει σχόλια περί εκλογικών δυνατοτήτων και κωλυμάτων.

Αναλυτικά η παράταξη “ Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στην ανακοίνωση της αναφέρει τα ακόλουθα:

Μόνο με προσωπικές επιθέσεις και λάσπη μπορεί να πολιτευτεί η Συμμαχία στην προσπάθειά της να καλύψει την ασχετοσύνη της, μάρτυρες της οποίας γίνονται πια καθημερινά οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου, αλλά και το πανελλήνιο.

Κατανοητή η αμηχανία και η αγωνία τους. Μπορούν άλλωστε να υπερασπιστούν όσο θέλουν το δικαίωμα τους στην ανοησία.
Αυτό όμως δεν τους απαλλάσσει από την υποχρέωση να ασχοληθούν με τον υποψήφιό τους Μπενέτο Σπύρου.

Τον σε βάρος του καταλογισμό για 1,3 εκατομμύρια ευρώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο για κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος κατά την περίοδο που ήταν δημόσιος λειτουργός, η Συμμαχία τον θεωρεί πλεονέκτημα, αφού η δική της δημοκρατία έχει κανόνες μόνο για τους άλλους.

Ο φασισμός, ιστορικά, δίδαξε το ψέμα και τις προσωπικές επιθέσεις.
Σε πόσους ακόμα θα επιτεθείτε;
Πόσα ψέματα ακόμα θα διακινήσετε;
Πόση λάσπη πια παράγει το εργοτάξιο που εκπροσωπείτε;
Ευτυχώς για την κοινωνία, σας έμειναν μόνο 15 ημέρες.
Μετά θα στερηθεί το πανελλήνιο το γέλιο που του προσφέρετε με τις υπεύθυνες δηλώσεις που καταθέσατε για συμμετοχή στις… Δημοτικές εκλογές!

 64 total views,  2 views today