Απάντηση έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Θεμέλαρος  στον κ. Μιχάλη Κόλλια με αφορμή τις δηλώσεις στις οποίες προέβη ο δήμαρχος Λέρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ο δήμαρχος Λέρου συνεχίζει και σήμερα να παίζει, με θαυμαστή ελαφρότητα, με το μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα. Είναι κι αυτός ένας από εκείνους που νομίζουν ότι το προσφυγικό φτιάχνει πολιτικές καριέρες. Ας αναλογιστεί την κατάληξη που είχαν εκείνοι που το επιχείρησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Και ουδόλως θα με ενδιέφερε το πολιτικό μέλλον του δημάρχου Λέρου, αν με με τον τρόπο αυτόν, δεν έπαιζε επικίνδυνα σε βάρος του νησιού του.

Σήμερα μιλά για φυλακές,  όταν με τη δική του σύμφωνη γνωμη εγκαταστάθηκε το hot spot στη Λέρο. Υπάρχουν καταγεγραμμένες οι δηλώσεις του και η συμφωνία του με την προηγούμενη κυβέρνηση.

Μιλά για αποθήκες ψυχών, όταν το σχέδιο της σημερινής κυβέρνησης που  απορρίπτει, ένα σχέδιο που έχει στον πυρήνα του την αποσυμφόρηση των νησιών, ήταν σε γνώση του, σύμφωνα με τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Το να πουλάς λαϊκισμό και “λεβεντιά” στην τοπική σου κοινωνία, μπορεί να φαίνεται εύκολο και ανέξοδο στον κ. Κόλλια. Όμως, θα πρέπει να πει την αλήθεια.

Να να εξηγήσει στους δημότες του για ποιους λόγους απορρίπτει το σχέδιο αποσυμφόρησης των νησιών και γιατί θεωρεί προτιμότερο για τη Λέρο ένα hot spot , αντί ενός οργανωμένου προαναχωρησιακού κέντρου, από όπου θα γίνεται όλη η διαδικασία;

Ποιους εξυπηρετεί η σημερινή κατάσταση;

Μήπως υπάρχει κάτι που ο δήμαρχος δεν λέει;

Ο δίγλωσσος, τριπρόσωπος “Ψευτοθόδωρος”, αφού τολμά να μιλά για φιλότιμο, να δώσει τις απαντήσεις που οφείλει , χωρίς ψέματα και υπεκφυγές.

 150 total views,  4 views today