Απίστευτα και κωμικοτραγικά συμβαίνουν συχνά – πυκνά τις τελευταίες ημέρες με τα λεωφορεία της ΡΟΔΑ!

Η Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορεί, λόγω υπεργερασμένου …στόλου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις.

Ετσι και σήμερα, όπως σχεδόν καθημερινά, η Ρόδος έγινε πάλι θέμα για μελλοντική συζήτηση με …ταξιδιωτικές εντυπώσεις, όταν οι πλέον των πενήντα επιβάτες θα πάνε στα σπίτια τους και θα διηγούνται την ταλαιπωρία τους, επειδή αποφάσισαν να χρησιμοποιησουν τις συγκοινωνίες της Ρόδου για μετακινήσεις!

Στην φωτογραφία είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα: Οι επιβάτες βγαίνουν από το λεωφορείο, αυτό έχει ξεμείνει από μηχανικό πρόβλημα καταμεσής της διαδρομής, μπροστά στο SHERATON, στην Ιξιά και οι άνθρωποι επί τρία τέταρτα καρτερικά περίμεναν νέο λεωφορείο από τη ΡΟΔΑ που θα τους πήγαινε στον προορισμό τους.

Το φαινόμενο, όπως είπαμε είναι σύνηθες. Τα λεωφορεία που κυκλοφορούν, είναι αυτά που αγοράστηκαν μεταχειρισμένα επί προεδρείας Γιάννη Τσαγκάρη στη ΡΟΔΑ, δηλαδή προ δεκαετίας περίπου. Τότε είχαν αγοραστεί σε καλή κατάσταση και εξυπηρετούσαν. Τώρα η κατάσταση γίνεται απελπιστική και η λύση είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για άμεση αντικατάσταση των οχημάτων.

 468 total views,  4 views today