Καλώς να ορίσουν… για μας αποτελεί τιμή και μετάλλιο η υπεράσπιση της δημοκρατίας και του διαλόγου, που μοναδικό σκοπό έχει το καλό του τόπου και της πατρίδας.

Άλλωστε τέτοιου είδους απειλές, ουκ ολίγες χρόνια τώρα. Εμείς είμαστε όμως εδώ, δυνατότεροι από ποτέ, ενώ άλλοι φεύγουν και τους ξεχνά και η ιστορία!!!

Γιατί όσες μηνύσεις και να κάνουν, όσο οχετό και αν ρίξουν, όσους και να τρομοκρατήσουν, τελικά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Ξέρει!

Ακόμα αν δε μιλάει φωναχτά, και δεν τους παίρνει με τις πέτρες, δεν το κάνει από άγνοια ή συμπαράσταση, αλλά μόνο και μόνο για να αποφύγει τους μπελάδες.

Τουλάχιστον για την ώρα, γιατί κατά που φαίνεται, αν συνεχιστεί αυτός ο πολιτικός τοπικός κατήφορος, ο ίδιος ο κόσμος που τώρα σιωπά, δεν θα αντέξει και τότε «Καιρός ανάγει και καιρός αύ κατάγει».

Ως προς τα τελευταία, πάλι οι αντιδράσεις του κόσμου, με τις δεκάδες αρνητικές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι αυτές που απέτρεψαν το κοσμικό γεγονός, κι όχι οι ενέργειες των τοπικών μας αρμοδίων, που μέρες άκουγαν γι’ αυτό το χάπενινγκ και δεν αντιδρούσαν.

Μην κρυβόμαστε, εάν δεν ήταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο σθεναρά αντιδρών, Αστυνομικός μας Διευθυντής, ποιος πραγματικά πιστεύει ότι η συναυλία δε θα είχε γίνει;

Άσε που μπορούσε να τους βλέπαμε και σε πρώτο τραπέζι πίστα…γνωστοί του μαγαζιού είναι.

ΥΓ. Ας ανοίξουμε τα τηλέφωνα για να λάμψει η αλήθεια! Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και …εδώ είμαστε για το ποιος είναι ο …συκοφάντης!

 3,454 total views,  2 views today