Κατά τους πλέον αντικειμενικούς παρατηρητές των τοπικών πολιτικών πραγμάτων, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται τάση αποσυσπείρωσης των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαίτερα στην εκλογική αναμέτρηση της Περιφέρειας.

Μάλιστα αναφέρονται αρκετά για μελέτες στις οποίες οι τάσεις της αποσυσπείρωσης των Νεοδημοκρατών είναι αυξητικές, παρά την καταναγκαστική πλεύση στελεχών μετά από την παρουσία Μητσοτάκη.

Από την άλλη παρατηρούνται και άλλα φαινόμενα όπως η πλήρης απελευθέρωση στελεχών από την κομματική γραμμή, αφού αυτά δικαιολογούν την τοποθέτηση τους απέναντι στις επιλογές που έγιναν λόγω της πρόσφατης ιστορίας, όπου οι νυν δεν είχαν καμιά σχέση με τις οργανώσεις και την Νέα Δημοκρατία.

Παρά την κάθοδο Μητσοτάκη, όπου διαφημίστηκε το χρίσμα στον κ. Χατζημάρκο με ιδιαίτερο και δυναμικό τρόπο, οι αντιρρήσεις από κορυφαία στελέχη παραμένουν και μάλιστα στις προσεχείς ημέρες αυτή η κινηματική τους αντίληψη για την ηθική κομματική οντότητα θα πάρει σάρκα και οστά με  ανακοινώσεις προσώπων που θα πλαισιώσουν την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλυνού. Κατά τις πληροφορίες δεν είναι δύο αλλά τουλάχιστον τρία τα κορυφαία κομματικά στελέχη που θα μπούνε μπροστά και θα δηλώσουν πως συστρατεύονται απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη.

Ο Κόκκινος θα είναι υποψήφιος

Σήμερα στον sky ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ερωτηθείς αν έχει πιεσθεί από την πρόσφατη δικαστική απόφαση δήλωσε πως θεωρεί πως έχει να προσφέρει, αναγγέλοντας πως θα είναι υποψήφιος με δικό του συνδυασμό στις Περιφερειακές εκλογές.

 430 total views,  2 views today