Στην πόλη της Ρόδου κατά την Εορτή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς Αναλήψεως του Κυρίου και Αγίας Σκέπης θα τελεσθεί και δεύτερη Θεία Λειτουργία.

Η πρώτη Θεία Λειτουργία θα αρχίσει στις 6.00 το πρωΐ (6.00-9.00) και η δεύτερη στις 9.00 το πρωΐ, όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού κατά την πρώτη Θεία Λειτουργία (6.00-9.00) θα ιερουργήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος και κατά την δεύτερη (9.00-10.45) ο Θεοφ. Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος.

Στις Ενορίες της πόλεως Ρόδου, εκτός των ανωτέρω, ο Όρθρος θα ξεκινήσει στις 7.00 το πρωΐ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο μέγιστος αριθμός εκείνων που μπορούν να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες είναι 50 πιστοί για τον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού και 25 για τους υπολοίπους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς της πόλεως Ρόδου, με ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους τα 2 μέτρα, σύμφωνα  με την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Οι πιστοί που θα θελήσουν να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων προτρέπουμε να επικοινωνήσουν με τον Εφημέριο της Ενορίας τους, ώστε να πληροφορηθούν την ακριβή ώρα και την διαδικασία.

 1,766 total views,  2 views today