Με αφορμή τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων και Πρόεδρος της Γραμματείας Στήριξης Ανέργων και Ευπαθών Ομάδων του Εργατικού Κέντρου, Νίκος Τριπολίτης, με τη βουλευτή Δωδ/σου Μίκα Ιατρίδη, με αντικείμενο την ανάγκη δημιουργίας Τοπικής Διεύθυνσης Τεχνικών Επιθεωρητών στη Ρόδο, ο κ. Τριπολίτης μιλώντας στον sky επισήμανε ότι είναι απαραίτητο στις οικοδομικές εργασίες να ελέγχονται και να τηρούνται οι προδιαγραφές και τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής για τους εργαζόμενους,

Τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει στην περιοχή μας αυτός ο ελεγκτικός μηχανισμός, τη στιγμή που η Ρόδος είναι πρώτη πανελλαδικά σε θανατηφόρα ατυχήματα, αναμένοντας κάθε φορά κλιμάκιο από τον Πειραιά. Περιέγραψε μάλιστα τις προσπάθειες χρόνων για να επιτευχθεί ο σκοπός, που όμως μέχρι σήμερα έχει μείνει στις υποσχέσεις.

Στη συνάντηση με την κυρία Ιατρίδη συζητήθηκαν, ακόμη, όλα τα θέματα που απασχολούν την οικοδομή, καθώς και οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στο συγκεκριμένο κλάδο. Ο κ. Τριπολίτης καταλήγοντας σημείωσε ότι καθημερινά πολίτες σε απόγνωση ζητούν βοήθεια από τη Γραμματεία Στήριξης Ανέργων και Ευπαθών Ομάδων του Εργατικού Κέντρου και από 300 οικογένειες μέχρι πριν από λίγα χρόνια που ήταν εγγεγραμμένοι, έχουν φθάσει τις 1.200.

 433 total views,  2 views today