Αρφαράς : Η κανονικότητα είναι πλέον μπροστά μας!

276

«Καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καλύτερα την πανδημία από αυτή της ΝΔ με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Έκαναν το  καλύτερο και αυτό αποδεικνύεται από τους εμβολιασμούς την καθημερινή  ενημέρωση για τις υγειονομικές επιτροπής  τα συνεχή τέστ και το διπλασιασμό των κλινών  ΜΕΘ».

Αυτό δήλωσε σήμερα στον Sky με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας ο πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς.

«Οι κλίνες ΜΕΘ έχουν υπερδιπλαστεί. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αυτή η κυβέρνηση. Η Ελλάδα είναι πρώτη σε ότι αφορά τη διενέργεια τέστ. Για τους εμβολιασμούς η κυβέρνηση εξάντλησε όλα τα μέτρα που είχε στη διάθεση της.Για την απροθυμία των πολιτών να εμβολιαστούν δεν φταίει η κυβέρνηση», είπε ο πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ.

Όσο για την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση ο κ. Αρφαράς δήλωσε:

« Βλέπουμε πως υπάρχει παγκοσμίως οικονομική κρίση. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση εξαγγέλει μέτρα ενίσχυσης των αδυνάτων και δεν θα πάψει να το κάνει. Προέβη σε μείωση των φόρων και ενίσχυσε επιχειρήσεις και εργαζόμενους με βάση τα δημοσιονομικά περιθώρια που είχε».

Για τα κορονοχρέη που θα πρέπει να πληρωθούν είτε εφάπαξ ή με δόσεις ο κ. Αρφαράς  τόνισε :

«Υπάρχει προγραμματισμός καθώς δόθηκε παράταση στην αποπληρωμή των χρεών και αυξήθηκε ο αριθμός των δόσεων.

Εξετάζονται και άλλα μέτρα ελάφρυνσης. Θα επανέλθουμε στην κανονικότητα και η μηχανή του τουρισμού θα πάρει μπροστά. Θα πάμε καλά και δεν έχουμε ιδιαίτερους λόγους  να ανησυχούμε».