Αρφαράς: Η ΝΔ έχει πρωτεύοντα ρόλο στα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα!

349

Στις πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς και τόνισε πως το κόμμα διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο και στη χώρα και κυρίως στα Δωδεκάνησα.

Όσο για τη δική του λειτουργία στη θέση του πρόεδρου της δημοτικής οργάνωσης της ΝΔ τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι το ενωτικό κλίμα στην παράταξη.

«Η φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει απλά προσαρμόζεται σε καταστάσεις και στην κατάλληλη στιγμή  εκφράζει αυτό που πρέπει. Η στάση μου θα είναι αυτή που πρέπει . Θα ακολουθήσω το δρόμο ξέρω να ακολουθώ  . Αυτό που με ενδιαφέρει από τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης της ΝΔ είναι το ενωτικό κλίμα και το συμφέρον της παράταξης που έχει  πρωτεύοντα ρόλο στα τεκταινόμενα της περιοχής και της χώρας», δήλωσε.

Σε ερώτηση σχετικά με την ισχυροποίηση του Κινήματος Αλλαγής και της αντιπολιτευτικής φωνής  που θα υπάρχει ο κ. Αρφαράς δήλωσε πως αυτό είναι ζητούμενο.

«Η όποια κυβέρνηση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται να έχει απέναντί της μια ισχυρή υπεύθυνη αντιπολίτευση με καθαρό λόγο. Μέχρι τώρα δεν είχαμε αξιωματική αντιπολίτευση. Το ΠΑΣΟΚ θα επικρατήσει στον κεντροαριστερό χώρο ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί συρρίκνωση των ποσοστών του», τόνισε.

«Εμείς τις πολιτικές μας γραμμές μας τις έχουμε ανακοινώσει. Παράγουμε έργο σε όλους τους τομείς καθημερινά. Δεν είχαμε τον αντιπολιτευτικό λόγο που περιμέναμε σε θέματα εθνικής σημασίας και όχι μόνο. Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει με λαϊκισμούς και πολιτικά πυροτεχνήματα. Τα κόμματα πρέπει  να κρατούν υπεύθυνη στάση», τόνισε ο κ Αρφαράς.

Σε ερώτηση αν ο κόσμος έρχεται κοντά στις οργανώσεις της ΝΔ ο κ. Αρφαράς δήλωσε:

«Ο κόσμος έρχεται και αυτό είναι η αναγνώριση του έργου που γίνεται και η υπεύθυνη στάση που κρατάει η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι πολίτες καταλαβαίνουν και εμπιστεύονται τη ΝΔ. Με τις κινήσεις που έχω κάνει τελευταία  βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον από πολίτες που ακούν, κρίνουν και αναγνωρίζουν. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και τα ποσοστά μας θα αυξήσουμε στις επόμενες εκλογές και θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»