Ανανέωση:

Οξεία επίθεση εξαπέλυσε σήμερα το επί χρήμασι αναφερόμενο στον κ. Χατζημάρκο γραφείο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα εγκαίνια που οργάνωσε ο Γιάννης Ιατρίδης, ως πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ για λογαριασμό του δήμου της Ρόδου και του δημάρχου!

Η επίθεση έγινε γιατί, εγκαινιάστηκε «εν χορδαίς και οργάνοις από τη Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΡΜΑΕ η… είσοδος στην Κοιλάδα των Πεταλουδών, όταν το έργο της συνολικής ανάπλασης του βιότοπου, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί»!

Είναι σίγουρα άξιο απορίας γιατί έγιναν τα εγκαίνια με την παρουσία του δημάρχου κ. Καμπουράκη. Ο ίδιος, παρευρισκόμενος και ομιλών, υπερτόνισε την προσφορά του κ. Ιατρίδη στην προσπάθεια για να ανακαινισθεί ο χώρος ενώ και ο ίδιος παρέλειψε την όποια αναφορά στο ΕΣΠΑ και στην χρηματοδότηση που προήλθε από ένταξη του έργου σε Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Μάλιστα, με την εμφανισθείσα κόντρα όπως περιγράφεται σε ιδιωτικό κείμενο της υπεύθυνης του γραφείου τύπου της Περιφέρειας, «εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παραλείφθηκε τεχνηέντως η αναφορά στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, παρότι στην πρόσκληση γίνεται αναφορά στην έναρξη λειτουργίας της Κοιλάδας των Πεταλούδων μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και αναβάθμισης της».

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο περιφερειάρχης έδωσε την εντολή για τέτοια επίθεση, στην οποία η δημοτική αρχή κατηγορείται για …κουτοπονηριές, για δόλια αφαίρεση των πινακίδων που δείχνουν πως το έργο της Κοιλάδας των Πεταλούδων είναι με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενωσης και με χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ.

Μάλιστα αποκορύφωμα της γενικευμένης επίθεσης,  είναι το φινάλε του κειμένου που υπογράφεται από την υπεύθυνη του γραφείου τύπου του κ. Χατζημάρκου με το οποίο κατονομάζονται οι παράγοντες του δήμου – και ειδικά ο κ. Ιατρίδης –  ως …καταφερτζήδες και κοτζαμπάσηδες!

 

 2,648 total views,  8 views today