«Αυτές τις άγιες μέρες ας μας πλημμυρίσει το φως από τη γέννηση του Θεανθρώπου και η χάρη του ας οδηγεί τα βήματά μας σε κάθε απόφαση της ζωής μας.Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και ας κάνουμε πράξη τα πανανθρώπινα ιδεώδη της αλληλεγγύης, της καλοσύνης και της αγάπης»

Αυτό υπογραμμίζει στο μήνυμα του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών» κ. Δημήτρης Κρητικός .

«Το 2020 οι προκλήσεις θα είναι ακόμα περισσότερες ακόμα μεγαλύτερες, και απαιτούν ειλικρινή διάθεση, ενότητα και αγώνα.Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε καλό τη νέα χρονιά», υπογραμμίζει ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

Στον μήνυμα του ο κ. Κρητικός αναφέρει τα ακόλουθα:
Αυτές τις άγιες μέρες ας μας πλημμυρίσει το φως από τη γέννηση του Θεανθρώπου και η χάρη του ας οδηγεί τα βήματά μας σε κάθε απόφαση της ζωής μας.

Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και ας κάνουμε πράξη τα πανανθρώπινα ιδεώδη της αλληλεγγύης, της καλοσύνης και της αγάπης. Και η καινούρια χρονιά να μας φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας και πιο κοντά στην ευημερία του τόπου.

Χωρίς αποκλεισμούς και δογματισμούς αλλά με συνεργασία, πνεύμα προσέγγισης και ομοψυχία για το καλό της Ρόδου μας.

 154 total views,  2 views today