Ολοκληρώθηκε όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ρόδου το έργο των τσιμεντοστρώσεων και ασφαλτοστρώσεων στη δημοτική ενότητα  Λίνδου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Με μέριμνα του Δημάρχου Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη και κατόπιν στενής συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λίνδου, κο Βαλάντη Λάμπη, το  έργο «Ασφαλτοστρώσεις –Τσιμεντοστρώσεις Οδοστρωμάτων Δ.Ε. ΛΙΝΔΙΩΝ/ΤΕΧΝ.ΠΡΟΓΡ. 2019»  ολοκληρώθηκε και στην Δημοτική Κοινότητα Λίνδου. Πρόκειται δε για παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν έπειτα από πολλά χρόνια αδιαφορίας και ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής, όπως σημειώνει ο Χωρικός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Λινδίων και Δ.Ε. Νότιας Ρόδου, κ. Νίκος Καραμαρίτης. ο οποίος δήλωσε επίσης τα εξής:

«Συνεχίζουμε την εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος του 2020 και του 2021, όπου θα ακολουθήσουν και νέες ασφαλτοστρώσεις, πιστοί στην υπόσχεση που έχουμε δώσει στους συμπολίτες μας, ότι θα είμαστε καθημερινά κοντά τους με δράσεις που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη».

Σημειώνεται ότι η συνολική έκταση των ασφαλτοστρώσεων με η χωρίς υπόβαση για όλα τα χωριά της Δ.Ε. Λινδίων, ανέρχεται σε 16.500 τμ.

 249 total views,  2 views today