Ανανέωση:

Δεν είναι η πρώτη φορά και το πρόβλημα αρχίζει και γίνεται έντονο με τα αεροπλάνα της sky express.

Πέραν όλων των ευθυνών που θα ,μπορούσαν να αποδοθούν με βάση τα επιστημονικά και άλλα κριτήρια, επισημαίνεται πλέον με θόρυβο αλλά και με αγωνία η κατάσταση που επικρατεί, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, όπως αυτό που έγινε σήμερα στη Νάξο.

Ακομη και σήμερα βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Ρόδου αεροσκάφος της sky express παροπλισμένο, ύστερα από παρόμοιο πρόβλημα!

Θα πρέπει άμεσα να αναζητηθούν ευθύνες και να δοθούν διαβεβαιώσεις!

Το ρεπορτάζ από τη Νάξο

Eνας λάθος χειρισμός οδήγησε εκτός πορείας αεροσκάφος που ήταν έτοιμο για απογείωση από τη Νάξο.

Σύμφωνα με το naxospress.gr, κατά την έναρξη της διαδικασίας απογείωσης από το αεροδρόμιο της Νάξου για Αθήνα, το αεροσκάφος είχε στρίψει για να ξεκινήσει την τροχοδρόμηση, ωστόσο ο πιλότος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βρεθεί σε χαντάκι.

Από το ατύχημα ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ωστόσο κλειστό θα παραμείνει το αεροδρόμιο για το υπόλοιπο της ημέρας.

Ακυρώθηκε η πτήση (τελευταία για σήμερα) της Olympic Air από την Αθήνα προς Νάξο και οι σαράντα περίπου επιβάτες του αεροσκάφους έχουν μεταφερθεί ΚΤΕΛ στο λιμάνι, όπου και αναχώρησαν για την Αθήνα.

Οι άνθρωποι του αεροδρομίου ενημέρωσαν της αρμόδιες υπηρεσίες και πλέον περιμένουν την έλευση των κατάλληλων μηχανημάτων, ώστε να μεταφερθεί το αεροσκάφος εκτός διαδρόμου για να μπορέσει αύριο να λειτουργήσει το αεροδρόμιο.

 106 total views,  4 views today