«Αυτό που προέκυψε από τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών είναι η ενότητα της παράταξης. Δεν περισσεύει κανείς από τη ΝΔ. Είμαστε και πρέπει να είμαστε όλοι χρήσιμοι».

Αυτό δήλωσε σήμερα μιλώντας στον  Sky ο κ. Αντώνης Αρφαράς που  εξελέγη στη  θέση του προέδρου της τοπικής οργάνωσης  Ρόδου.

Τον συγκίνησε όπως είπε το γεγονός ότι στα γραφεία της πρώην νομαρχιακης και σε άλλα σημεία που είχαν στηθεί κάλπες για τις εκλογές συνάντησε παλαιά στελέχη της ΝΔ και από την τοπική αυτοδιοίκηση  γεγονός που δείχνει ενδιαφέρον για την πορεία του κόμματος.

«Ήταν ένα πολύ καλό κλίμα . Με συγκίνησε που συνάντησα παλαιά στελέχη του κόμματος. ¨Ήταν ένα πολύ καλό κλίμα.  Αναγεννήθηκα χθες αναζωογονήθηκα με αυτό που είδα», τόνισε ο κ. Αρφαράς.

Μίλησε για το μπέρδεμα στα Αφάντου,  αλλά και σε κάποιες απώλειες ψήφων.

Ο κ. Αρφαράς τόνισε πως το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι βουλευτές κ. Μάνος Κόνσολας Βασίλης Υψηλάντη Γιάννης Παππάς  ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο  πρώην πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης κ. Ηλίας Τσέρκης η πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ κ. Νατάσα Βενετοκλή ο κ. Μανώλης Κουνάκης και άλλα στελέχη παλαιά και νέα.

Σε λίγες ημέρες θα γίνει η σύγκλιση των μελών και θα οριστούν δύο αντιπρόεδροι στην  Τοπική Οργάνωση Ρόδου.

«Θα καλύψουμε όλους τους τομείς που αφορούν την οργάνωση», είπε ο κ. Αρφαράς.

Ο κ. Γιώργος Πάγκαλης

Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ που πραγματοποιήθηκαν χθες αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky, ο  υποψήφιος για τη νομαρχιακή επιτροπή κ. Γιώργος Πάγκαλης.

« Η εκλογική διαδικασία ήταν άψογη. Όλα κύλισαν ομαλά και τα μέλη της ΝΔ ψήφισαν αυτό που ήθελαν» όπως τόνισε.

Σε ότι αφορά την σειρά με την οποία κατατάσσονται τα μέλη φαίνεται πως πρώτος σειρά ήρθε ο κ. Τσαμπίκος Καραγιάννης.

«Πολύ καλά πήγε και η  κ. Σοφία Χατζημιχαήλ Ταρασλιά. Η διαδικασία ήταν πολύ καλή», τόνισε.

Σε ερώτηση σχετικά με την εκλογή προέδρου στη ΔΕΕΠ ο κ. Πάγκαλης τόνισε:

«Δεν είχε άλλο υποψήφιο δηλαδή αντίπαλο. Εξελέγει», τόνισε ο κ. Πάγκαλης και πρόσθεσε καλή ήταν και η προσέλευση

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις τόνισε πως η κίνηση τώρα  ήταν μειωμένη.

Στο καλό κλίμα που επικράτησε στις εκλογές χθες αναφέρθηκε και ο κ. Κώστας Γλεντής. Μίλησε για τη συμμετοχή των μελών στη Ρόδο και τα νησιά και υπολογίσε πως σε όλα τα  Δωδεκάνησα το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν 1600 άτομα. Υπογράμμισε δε πως αν υπήρχαν διπλές υποψηφιότητες,  το ενδιαφέρον των μελών θα ήταν μεγαλύτερο.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από τη ΝΔ.

 430 total views,  2 views today