Οι εμβολιασμοί δεν θεωρούνται αμαρτήματα για όσους και όσες τους κάνουν. Να παίρνουν όμως τη σειρά και να προσπαθούν εν τέλει να αποδείξουν πως έχουν και το δίκιο με το μέρος τους, μόνο ορισμένοι μπορούν και μάλιστα κατά τρόπο απαράδεκτο και συμψηφιστικό να κάνουν.

Η δικηγόρος κ. Μαρία Μητσού με τον σύζυγο της κ. Χαραλάμπους εμβολιάστηκαν στο Ιδρυμα Αγιος Ανδρέας χωρίς να έχουν λόγο, χωρίς να είναι η σειρά τους και φυσικά η κ. Μητσού χωρίς να έχει σχέση με τα Προνοιακά ιδρύματα της Ρόδου.

Μάλιστα κατά τις καταγγελίες που ήρθαν στον sky σήμερα από τον γιατρό κ. Αντώνη Αρφαρά η συγκεκριμένη εμβολιάστηκε σε σειρά πριν από μέλη της διοίκησης και χωρίς να έχουν εμβολιασθεί όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Δομή. Ο κ.Αρφαράς  δήλωσε  χαρακτηριστικά πως ένα παιδί από τον Αγιο Ανδρέα εμβολιάστηκε την επομένη ημέρα αφού οι δόσεις εμβολίων δεν είχαν φτάσει στην πρώτη μέρα.

Σημειώνεται πως η κ. Μητσού θα πρέπει να αφήσει τα περί …συμψηφισμού. Αλλωστε είναι γνωστό και πως απολαμβάνει παράλληλα τη συγγένεια με τον βουλευτή της ΝΔ αλλά και τις πολιτικές καταβολές της με την αριστερά, έχοντας όμως εξασφαλίσει διορισμούς σε δυο τουλάχιστον οργανισμούς… ΕΦΚΑ και Εθνική Τράπεζα. Οσο για τις δικαστικές διαμάχες γνωστό είναι πώς έχασε τουλάχιστον πανηγυρικά και δίκαια σε δυο από αυτές…

Ακόμη αποκαλύπτεται από στελέχη της ΝΔ πως η ίδια στις εσωκομματικές εκλογές ψήφισε στο κόμμα, αφού έχει εγγραφεί ως μέλος.

Ως προς τις απειλές για να προσφύγει στη δικαιοσύνη,  ο sky και το skyrodos.gr μετέφεραν τις πληροφορίες, επιβεβαιώθηκαν και δεν έχουμε κανέναν φόβο!

 2,655 total views,  2 views today