Ανανέωση:

Να λάβουν μέρος στην αυριανή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 για το μεταναστευτικό καλεί τους εργαζόμενους του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου ο δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλλιας.

Ωστόσο ο δήμαρχος τα έβαλε με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο ΚΘΛ με αφορμή την απόφαση για μη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

«Καλώ τους εργαζόμενους για να διαδηλώσουμε υπέρ των δίκαιων αιτημάτων της Λέρου, και συγχρόνως να αποδείξουμε ότι στο νησί μας οι κομματικές ταμπέλες και τα μικροπολιτικά παιχνίδια, αγγίζουν μόνο τους κάθε λογής παρατρεχάμενους του κομματικού σωλήνα», αναφέρει ο δήμαρχος Λέρου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων ΚΘΛ για τη μη συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22-1-2020 για το μεταναστευτικό, ο Δήμαρχος Λέρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, το σωματείο
εργαζομένων του ΚΘΛ, τάσσεται διαχρονικά ενάντια στις αποφάσεις του Δήμου Λέρου. Καθίσταται σαφές ότι οι πολιτικές καταβολές του Προέδρου του εν λόγω σωματείου, ο οποίος είναι ταυτοχρόνως και πρόεδρος της Τ.Ο. της ΝΔ, συντελούν σε αυτή την άνευ προηγουμένου ντροπιαστική απόφαση που αποτελεί όνειδος για το συνδικαλιστικό κίνημα και εν γένει για τα κοινά του νησιού μας. Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουμε, ο συγκεκριμένος, ευαισθητοποιείται για το μεταναστευτικό πρόβλημα μόνο τις παραμονές των Δημοτικών Εκλογών.

Καλώ όλους τους εργαζόμενους του ΚΘΛ στην κινητοποίηση της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12.00, για να διαδηλώσουμε υπέρ των δίκαιων αιτημάτων της Λέρου, και συγχρόνως να αποδείξουμε ότι στο νησί μας οι κομματικές ταμπέλες και τα μικροπολιτικά παιχνίδια, αγγίζουν μόνο τους κάθε λογής παρατρεχάμενους του κομματικού σωλήνα”.

 12 total views,  4 views today