«Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουν φθάσει στα όρια τους. Να στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου  μας».

Αυτό δήλωσε σήμερα το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασίλης Καρνάβας αναφερόμενος στα προβλήματα του νοσοκομείου.

«Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είναι σε στάση εργασίας΄. Το Νοσοκομείο μας λειτουργεί χάρη στη  σοβαρή προσπάθεια και ηρωισμό του προσωπικού. Δεν μπορούμε εφ όρου ζωής να στηριζόμαστε σε αυτούς. Οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τα όρια τους  και από στιγμή σε στιγμή καταρρέουν», είπε ο κ. Καρνάβας.

Ο κ.Καρνάβας αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στις οποίες προβαίνουν  γιατροί και διευθυντές τμημάτων  γιατί έχουν φθάσει στα όρια τους.

«Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και αυτό περιγράφουν και οι γιατροί με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε ο κ. Καρνάβας.

Το σχόλιο για τα …σχόλια

Ο κ. Καρνάβας αναφέρθηκε και στην κριτική έχει δεχθεί γιατί σχολίασε τα κακώς κείμενα.

«Παραμένω στην πρώτη γραμμή σε ότι αφορά τα προβλήματα της περιοχής μας. Προσπαθώ να ευαισθητοποιήσω  όσο γίνεται περισσότερους πολίτες . Προσπαθώ να μην μπαίνω σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αυτό που έγραψα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  είναι ότι όσοι  αγαπούν τον τόπο και τον πονούν  καταγγέλλουν τα  κακώς όχι για να τον δυσφημίσουν αλλά για να ξεσηκώσουν την έλλειψη αντίδρασης από τους πολίτες που έχουν και αυτοί ευθύνη», υπογράμμισε ο κ. Καρνάβας.

 

 

 289 total views,  2 views today