Τις κινήσεις εκείνων που προσπαθούν να βρουν τρωτά σημεία στον τρόπο με την οποίο χειρίστηκε ζητήματα της αυτοδιοίκησης ο δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης στηλιτεύει με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κω κ. Βασίλης Χαδούλης.

Ο κ Χαδούλης αναφέρεται σε εκείνους που προσπαθούν να σύρουν στη λάσπη τη δημοτική αρχή και αναζητούν στοιχεία για αναθέσεις και προμήθειες.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο κ. Χαδούλης αναφέρει τα ακόλουθα:

Τους ανθρώπους της συμμαχίας του χθες, δεν τους συμφέρει η σύγκριση του δικού τους έργου με το έργο της δημοτικής αρχής του Γιώργου Κυρίτση.

Έτσι προσπαθούν να μας σύρουν στη λάσπη, διακινώντας αθλιότητες. Το μόνο πράγμα που πετυχαίνουν βέβαια είναι να αποκαλύπτουν κάθε φορά την εμπάθεια και την άγνοια τους.

Έτσι βλέπουμε κάποιους να ζητούν στοιχεία για αναθέσεις και προμήθειες όταν όλα αυτά τα στοιχεία έχουν αναρτηθεί στο Διαύγεια, μπορεί να τα δει κάθε πολίτης, είναι προσβάσιμα σε όλους.

Ακόμα όμως και σε αυτό το επίπεδο, δεν τολμούν τη σύγκριση.

Γιατί πολύ απλά ο σημερινός επικεφαλής τους τους τρεις μήνες που ήταν δήμαρχος έκανε 48 αναθέσεις ενώ στη διάρκεια της δικής τους διακυβέρνησης, έκαναν πάνω από 500 αναθέσεις.

 414 total views,  2 views today