Ανανέωση:

Δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα φέτος οι καταναλωτές στη Ρόδο από την … Blakc Friday . Δεν σχημάτισαν ουρές στα καταστήματα όπως όταν πρωτοξεκίνησε ο θεσμός που στριμώχνονταν για να αγοράσουν ηλεκτρονικά ή άλλα είδη σε χαμηλές τιμές.

Όπως δήλωσε στον Sky ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστας Σπανός η κίνηση το πρωί σήμερα ήταν υποτονική.

«Εδώ λειτουργούμε διαφορετικά. Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα. Και οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις τιμές . Να ψάχνουν και να κάνουν συγκρίσεις. Τώρα πλέον υπάρχουν πολλά εργαλεία που βοηθούν και ηλεκτρονικά για να γίνονται συγκρίσεις τιμών», δήλωσε ο κ. Σπανός.

Σε ερώτηση αν οι ντόπιοι επιχειρηματίες έχουν προβεί σε προσφορές στα πλαίσια της Black Friday ο κ. Σπανός δήλωσε:

΄Ολοι σχεδόν οι επιχειρηματίες της Ρόδου έχουν προχωρήσει σε προσφορές στα πλαίσια της σημερινής ημέρας. Η κίνηση είναι χαμηλή και οι προσφορές δεν είναι μεγάλες. Θα περιμένουμε να δούμε αύριο που είναι Σάββατο αν θα βελτιωθεί η κατάσταση», είπε ο κ. Σπανός που μίλησε για τις συνεχιζόμενες εκπτώσεις που δεν συμβάλουν στην τόνωση της αγοράς.

Στη σημερινή ημέρα αναφέρθηκε  μιλώντας στον Sky  και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης και συνέστησε στους καταναλωτές να κάνουν συγκρίσεις τιμών.

«Είναι αλήθεια πως ότι μέτρο τονώνει την αγορά μπορεί να είναι θετικό . Βασική προϋπόθεση η ανταπόκριση των καταναλωτών. Οι πολίτες θα πρέπει όμως να έχουν κάνει συγκρίσεις τιμών δηλαδή διασταυρώσεις στοιχείων πριν τις αγορές τους. Εμείς έχουμε συνεργεία στην αγορά για ελέγχους» , δήλωσε ο κ. Φλεβάρης.

 74 total views,  2 views today