Ανανέωση:

Πονοκέφαλο αποτελεί για τη δημοτική αρχή η έλλειψη λιποσυλλεκτών στα δίκτυα της Μεσαιωνικής Πόλης.

Λύση στο πρόβλημα αναζητά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Δράκος . Το θέμα ήρθε ξανά στην επιφάνεια με αφορμή τις εργασίες που ξεκίνησαν στη Μεσαιωνική Πόλη για την απόφραξη των φρεατίων .

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ ξεκίνησαν τις εργασίες σε κεντρικές και μη οδούς εντός του μνημείου της Μεσαιωνικής Πόλης. Στόχος είναι να καθαρίσουν τα πάντα ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου όταν θα ξεκινήσουν οι βροχοπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι είχε δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα με την πρώτη βροχόπτωση.
Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης όμως διαπίστωσαν πως τα περισσότερα φρεάτια και κυρίως αυτά που γειτνιάζουν με επιχειρήσεις εστίασης είναι γεμάτα λίπη.

«Αυτό θα είχε αποφευχθεί αν στα φρεάτια είχαν τοποθετηθεί λιποσυλέκτες. Δεν έγινε αυτό όμως και τώρα αναζητούμε λύσεις», δήλωσε ο κ. Δράκος .

Ο αντιδήμαρχος τόνισε πως θα έπρεπε από τη ΔΕΥΑΡ να είχε υπάρξει μέριμνα για την τοποθέτηση καπνοσυλλεκτών από τους επιχειρηματίες αλλά και τη διεξαγωγή ελέγχων με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων.

«Θα προβούμε στην εφαρμογή μέτρων ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να μην έχουμε θέματα τη νέα σεζόν», είπε ο κ. Δράκος

Οι εργασίες όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλης Μανέτας γίνονται από τις 06:00 έως τις 09:00 το πρωί ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στις επιχειρήσεις καθώς η θερινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη

 108 total views,  2 views today