Γερονικόλας: Η περιφερειακή αρχή μπέρδεψε την συναίνεση με την υποταγή!

378

Στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου χθες και  στην επίθεση που δέχθηκε από την Περιφερειακή Αρχή η παράταξη Λαική Συσπείρωση αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky σήμερα ο Περιφερειακός Σύμβουλος  και μέλος της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκος Γερονικόλας

«Κάθε φορά περιμένω να γίνει παραγωγικός διάλογος και κάθε φορά απογοητεύομαι. Η διένεξη έγινε στο θέμα που αφορούσε  την αντιπλημμυρική προστασία  και τέθηκε κατόπιν αιτήματος της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση. Ενώ  όλη η διεξαγωγή της συζήτησης ήταν πολιτισμένη  ο περιφερειάρχης μετέτρεψε το Περιφερειακό Συμβούλιο σε αρένα. Ήταν τόση η ένταση που κανείς δεν καταλάβαινε από που ξεκίνησε. Γίναμε μάρτυρες μιας περίεργης πολιτικής κόντρας χωρίς ουσιώδη λόγο. Δεν έχω δει στη Βουλή να εκτρέπονται πολιτικοί όπως έγινε με την  περιφερειακή αρχή. Ακούστηκαν προσβολές . Μιλάμε για πολιτιστική και πνευματική βία.Αντί να ψάχνουμε την κοινή συνισταμένη  κάποιοι επέλεξαν να γίνουμε όλοι κουμουνιστοφάγοι Χάνεται  το μέτρο», τόνισε .

Ο κ Γερονικόλας είπε ότι η περιφερειακή αρχή θα μπορούσε να ακούσει  απλά τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και να τις προσπεράσει λέγοντας απλά «πάμε στα επόμενα θέματα».

«Το ΚΚΕ έχει τη γραμμή του. Όταν κάνω διάλογο με κάποιον δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνώ με όλα. Οι σύμβουλοι ης παράταξης του ΚΚΕ έρχονται διαβασμένοι στις συνεδριάσεις.  Παρακολουθώ τις τοποθετήσεις  και τις θέσεις και δεν θίγομαι από τις εκφράσεις και τις θέσεις για το μεγάλο κεφάλαιο και τους επιχειρηματίες. Δεν θα έπρεπε να  ακουστούν απρεπείς εκφράσεις ειδικά σε γυναίκες που αυτή την περίοδο στοχοποποιούνται», τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος.

Ο κ. Γερονικόλας αναρωτήθηκε για το πώς έγινε η σύγκριση στη συνεδρίαση χθες του Στάλιν με τον υπουργό κ. Αδωνι  Γεωργιάδη.

«Πως μπορεί να συγκριθεί ο Στάλιν  και ο αντιπρόεδρος του κόμματος  που  έδωσε το χρίσμα στον Περιφερειάρχη,   Αδωνις Γεωργιάδης.  Κάποια πράγματα οφείλουμε να τα θέτουμε σε ένα ιδιαίτερο πλαίσιο. Αν νομίζει πως πρέπει να ανοίξουμε πόλεμο με το ΚΚΕ ας το πει. Οι ψηφοφόροι οι δικοί μας με τους δικούς  του είναι  οικογένειες που κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Φοβάται τη συζήτηση ; Έχουμε εκλογές και δεν το ξέρουμε; Άλλο  κριτική και άλλο κατάκριση.Έχει μπερδέψει τη συναίνεση με την υποταγή και φοβάται μην ενδώσει», τόνισε ο κ. Γερονικόλας.