Κανονικά προχωρούν οι εργασίες στο λιμανάκι της Λάρδου   για την  επένδυση που έχει δρομολογηθεί εδώ και πολύ καιρό.

Πριν λίγο καιρό ελήφθη απόφαση και σε επίπεδο δήμου Ρόδου σύμφωνα με την οποία έπρεπε να κατεδαφιστεί η αυθαίρετη κατασκευή. Τίποτε όμως δεν έγινε. Αντιθέτως οι παρεμβάσεις συνεχίζονται  κανονικά και θα δείτε στη φωτογραφία  τοποθετήθηκε το πίσω πλαίσιο γεγονός που σημαίνει πως  επιχειρείται το κλείσιμο της κατασκευής για να γίνει μετά η διαμόρφωση.

Η τοποθέτηση του πλαισίου προφανώς έγινε τις νυκτερινές ώρες.

Για ποια καθαίρεση μιλάμε λοιπόν;

Ο Σύλλογος Περιβάλλοντος

Την παρέμβαση της αστυνομίας ζήτησε ο Σύλλογος Περιβάλλοντος Ρόδου. ¨Όπως δήλωσε στο Skyrodos.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Γρηγοριάδης  ζήτησε από την αστυνομία να γίνουν όλες οι δέουσες ενέργειες. Επιπλέον αύριο θα γίνει ενημέρωση του Εισαγγελέα ενώ θα κατατεθεί εξώδικο σε βάρος του Δήμου Ρόδου.

«Ήρθαμε σε επαφή με το αστυνομικό τμήμα της Νότιας Ρόδου. Τους ζήτησα να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειες τους και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Θα ενημερώσουμε τον Εισαγγελέα στον οποίο έχουμε καταθέσει αναφορά. Στο δήμο θα καταθέσουμε εξώδικο στο Δήμο Ρόδου για ναμ κατεδαφιστεί η κατασκευή”, είπε ο κ. Γρηγοριάδης.

 

 

 1,431 total views,  2 views today