Μία πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε στο χώρο του Ροδινιού για τον εορτασμό του νέου έτους. Παλαιά και νέα μέλη του ΚΑΠΗ με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γιορτινό γεύμα με συνοδεία μουσικής. Το γεύμα παρέθεσε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Δ.Ε.Ρ. Μ.Α.Ε. με τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Κακούλη, το Cairo Coffee House & Burger Bar με τον κ. Ελευθέριο Γκιζέτη και το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Pane di Capo.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορευτικές ομάδες του ΚΑΠΗ και της Κάσσου, που έκλεψαν την παράσταση με το κέφι τους και τους παραδοσιακούς χορούς τους. Η ορχήστρα «Μανουσάκια» πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση ενώ ανάμεσα στα μέλη της ορχήστρας βρέθηκε και ο γιατρός κ. Φίλιππος Λίσγος.
Το γεύμα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρόδου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, η πρόεδρος της ΧΕΝ Ρόδου κα. Δέσποινα Μουτάφη και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Ροδίων της διασποράς κ. Κωνσταντίνος Τρέχας.
Την οργάνωση και τον συντονισμό της βραδιάς ανέλαβαν υπάλληλοι του ΚΑΠΗ, του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ρόδου και της Δ.Ε.Ρ. Μ.Α.Ε. καθώς και τα μέλη της ομάδας έργου κ. Μιχαήλ Τσίκκης, κα. Κατερίνα Αλεξιάδου και κα. Αγγελική Καραβόλια από τα ΚΑΠΗ Ρόδου, Μεσαιωνικής Πόλης και Ιαλυσού αντίστοιχα.
Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όσους και όσες συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και να ευχηθούν μέσα από την καρδία τους σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ και τις οικογένειές τους υγεία και ευημερία.

 538 total views,  2 views today