Πανηγύρι κλήσεων στην περιοχή μας με άνωθεν προτροπή και με έκδηλη την αποστροφή και αντίδραση των κατωτέρων αξιωματικών και αστυνομικών υπαλλήλων, σύμφωνα με πληροφορίες του sky!

Σε μια κατάσταση που πραγματικά σε πολλές περιπτώσεις είναι εξοργιστική, λόγω της αδιαφορίας αλλά και της μακράς περιόδου εγκλεισμού στα σπίτια, πολίτες βρίσκουν ασήμαντες αφορμές και μη σοβαρές δικαιολογίες για να ξεφύγουν, να βγούνε από την απομόνωση, να κινηθούν με αυτοκίνητα ή με τα πόδια.

Σήμερα και χτες στην Ρόδο και ειδικότερα στο βόρειο τρίγωνο του νησιού η κίνηση ήταν σαν μια φυσιολογική καθημερινή και μάλιστα στα «αιχμηρά» σημεία εισόδου στην πόλη – στην Φανερωμένη, προς το Ροδίνι και στο λιμάνι – τα αυτοκίνητα έκαναν μικρές ουρές περιμένοντας τα φανάρια.

Μέσα στο κλίμα αυτό είναι φανερό πως θα πρέπει να επιβληθεί η Τάξη, οι νόμοι και η απαραίτητη αστυνόμευση.

Κατά τις πληροφορίες μας όμως από αστυνομικούς της περιοχής, πέφτουν …γκάζια στους διοικητές να μαζέψουν πρόστιμα και οι διοικητές πιέζουν τους αστυνομικούς που με τη σειρά τους μετατοπίζουν το πρόβλημα στους πολίτες, σε πολλές περιπτώσεις δίκαια, σε άλλεςτραβηγμένα από τα μαλλιά…

 1,134 total views,  2 views today