Την οργή πολλών συμπολιτών μας προκάλεσε το “άδειασμα” του τάφου του Δημήτρη Κρεμαστινού, όπως αποκάλυψε από το πρωί το skyrodos.gr, αφού ασυνείδητοι αφαίρεσαν όλα τα άνθη από τον τάφο, τα οποία τοποθετήθηκαν χθες στο 40ήμερο μνημόσυνο του αλησμόνητου πολιτικού κι επιστήμονα.

Το δημοσίευμά μας προκάλεσε και την αντίδραση του τοπικού συμβούλου στη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου, Γιώργου Μπελιγράδη, ο οποίος πριν από λίγα λεπτά ανήρτησε την εξής δήλωση:

“Και να ήταν μόνο το μνήμα του αείμνηστου Δημήτρη Κρεμαστινού… Με αφορμή το ρεπορτάζ που αποκαλύπτεται σήμερα στο skyrodos.gr για το «άδειασμα» του τάφου του εκλιπόντος Καθηγητή και πολιτικού, έχω να προσθέσω πως η αναρχία, οι κλοπές, οι δολιοφθορές, η επαιτεία, η καθαριότητα εντός του κοιμητηρίου,οι χρόνιες βλάβες, οι συλλήψεις για ναρκωτικά είναι στην «ημερήσια διάταξη» τους τελευταίους μήνες εντός του Κοιμητηρίου!...
Δυστυχώς, το Κοιμητήριο του Ταξιάρχη τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Παρά τις προσπάθειες ορισμένων, για τη σωστή του λειτουργία, δεν φαίνεται να υπάρχει θεραπεία!!
Ενέργειες απαράδεκτες που ζητούν την άμεση παρέμβαση των υπευθύνων για να μπει επιτέλους μια τάξη στο χάος.
Κύριοι, επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας… Σεβαστείτε το χώρο και τη μνήμη των νεκρών μας“.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπελιγράδης είναι Τοπικός Σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου και μάλιστα από την προηγούμενη θητεία του, όπως και τώρα είναι μέλος στην Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ι.Ν. Ταξιαρχών και στην Επιτροπή του Κοιμητηρίου.

 2,795 total views,  2 views today