Ανανέωση:

Μόνο όταν θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης όταν οι αίτιοι του χαμού της θα έχουν τιμωρηθεί θα καταλαγιάσει λίγο ο καημός της οικογένειας Τοπαλούδη.

Τι και αν ο 21χρονος νέος ο ένας από τους δύο που κρατούνται στις φυλακές των Γρεβενών,  για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη,ξεφεύγει από τα όρια σχεδόν καθημερινά, για τους λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Τι και αν  βρίζει φύλακες και συγκρατούμενους  και του επιβάλλονται τιμωρίες. Τι και αν πίνει χλωρίνη σε μια προσπάθεια να βρει την ελευθερία του αλλιώς.

Τίποτε δεν απαλύνει τον πόνο, της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας που έφυγε από τη ζωή την περασμένο Νοέμβριο.

Για τους τραγικούς γονείς όλες οι ημέρες είναι ίδιες. Μαύρες, σκοτεινές. Γιατί η Ελένη δεν υπάρχει πια και αυτοί που έκοψαν το νήμα της ζωής της δεν έχουν τιμωρηθεί. Γιατί πιστεύουν πως υπάρχουν εκτός αυτών και άλλοι…

Τα ρεπορτάζ εκτός από την εξέλιξη της δικογραφίας περιγράφουν τον πόνο της οικογένειας που δεν έχει τέλος. Περιγράφουν το Γολγοθά και τα μαρτύρια  που δεν τελειώνουν.  Περιγράφουν τις ημέρες που διαδέχονται η μια την άλλη, χωρίς να ξημερώνει πραγματικά για την οικογένεια…

Ο πόνος των γονιών σκεπάζει τα πάντα αφανίζει κάθε ίχνος χαράς τελειώνει την εορτή του Πάσχα που για εκείνους δεν υφίσταται, γιατί δεν είναι στη ζωή η Ελένη τους.

Τα ρεπορτάζ  των ΜΜΕ σε κεντρικό επίπεδο

 Για μένα η ζωή έχει τελειώσει», λέει η μητέρα της φοιτήτριας, Eλένη Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας περιγράφει τη δύσκολη καθημερινότητα της οικογένειας μετά το χαμό του παιδιού τους. «Σκέφτομαι ότι δεν θα την ξαναδώ και μου έρχεται τρέλα και μίσος! Αυτός ο βασανισμός του παιδιού μου στα χέρια τους… Να πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο».

Έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε που η οικογένεια Τοπαλούδη έχασε το παιδί της… Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν η 21χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε νεκρή στη Ρόδο, όπου σπούδαζε και από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε ο Γολγοθάς των δικών της ανθρώπων.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του star, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη περιέγραψε την μαύρη καθημερινότητα της οικογένειας, μετά το χαμό του αγαπημένου τους κοριτσιού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν θέλει να έρθει το Πάσχα, αφού κάθε γιορτή, της φέρνει στο νου αναμνήσεις με την αγαπημένη της κόρη…

Για τους γονείς και τον αδερφό της Ελένης Τοπαλούδη, το φετινό Πάσχα στο Διδυμότειχο είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού είναι το πρώτο Πάσχα που θα κάνουν χωρίς την κόρη τους. Και γι’ αυτό ελπίζουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. «Λυπήθηκα πολύ που ήταν νέα παιδιά (σ.σ: οι κατηγορούμενοι). Που ήταν νέοι άνθρωποι μπορούν να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα; Και την πέταξαν ζωντανή! Η Ελένη στα χέρια τους έζησε όλες τις μορφές βίας, βασανισμού. Σαδισμού»!

 200 total views,  2 views today