Δήλωση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και ειδικού συνεργάτη του Περιφερειάρχη,  Στέργου Στάγκα, σε συνέντευξη Τύπου

Με αφορμή την συνέντευξη Τύπου που έδωσα την προηγούμενη Παρασκευή, έλαβα εξώδικη δήλωση από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία της Ρόδου, η οποία με απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη, βασιζόμενη σε δικά της αυθαίρετα συμπεράσματα.

Χωρίς να έχω καμία επιλήψιμη αναφορά σε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία, αφού έδωσα συνέντευξη Τύπου για να αναδείξω σε πολιτικό επίπεδο τις ανίερες πολιτικές συμμαχίες, που κατά την κρίση μου συνιστούν συντονισμένο πολιτικό σχέδιο εναντίον της Περιφέρειας και παρουσίασα την επιλεκτική όραση δημοσίων-πολιτικών προσώπων, που το τελευταίο διάστημα, δήθεν κόπτονται για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Παρουσίασα, δε, συγκεκριμένα παραδείγματα, επικεντρώνοντας σε αποφάσεις δημόσιων φορέων, αποφάσεις της δημόσιας διοίκησης.

Δεν σας κρύβω ότι περίμενα μια πολιτική απάντηση από δημόσια πρόσωπα ή δημόσιους φορείς, στους οποίους και άσκησα πολιτική κριτική για αποφάσεις και πράξεις τους.

Εννοείται ότι δεν περίμενα να εμφανισθεί ένας ιδιωτικός φορέας και με εξώδικο να με απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη. Πόσο μάλλον μια εταιρεία στην οποία δεν αναφέρθηκα και με κανένα τρόπο δεν της άσκησα κριτική ή πολύ περισσότερο,δεν έθιξα.

Δηλώνω ότι δεν εκφοβίζομαι και κανένα εξώδικο και καμία απειλή δεν θα με κάνει να πάψω να λειτουργώ πολιτικά.

Αναφέρθηκα σε επιθέσεις κατά της Περιφέρειας.

Αναφέρθηκα στην επιλεκτική ευαισθησία, συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, ως προς την δήθεν αγωνία τους για το δημόσιο συμφέρον.

Αναφέρθηκα σε πολιτικό σχέδιο κατά της Περιφέρειας,

Αναφέρθηκα σε αποφάσεις δημόσιων φορέων και συλλογικών οργάνων.

 

Δηλώνω προς όλους πως, όπως έπραξα σε όλη μου τη ζωή, θα είμαι πάντα εδώ δίνοντας απαντήσεις και λειτουργώντας πολιτικά.

Μένω με την μεγάλη έκπληξη και απορία, πώς μετά από όλα αυτά που σας προανέφερα, δέχθηκα απειλή, αντί από πολιτικό πρόσωπο ή φορέα, από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία!

 794 total views,  2 views today