Δεν κατάφερε να μην τον ανακοινώσει: Ο Ιατρίδης με τον Καμπουράκη

649

Αργησε αλλά τελικά ο κ. Αντώνης Καμπουράκης πήρε την απόφαση και σήμερα τον ανακοίνωσε!

Μετά από διαβουλεύσεις, φασαρία, θόρυβο σε προσκήνιο και παρασκήνιο, τελικά ο κ. Ιατρίδης, κόντρα στο ρεύμα και στη λογική των ισορροπιών μέσα στη Νέα Δημοκρατία, επέλεξε να είναι υποψήφιος, με επιβολή στον Αντώνη Καμπουράκη.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Ιατρίδη στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη, στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει ο συνδυασμός “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”.

Ο Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συμπόρευση του Γιάννη Ιατρίδη με το συνδυασμό μας. Ο Γιάννης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δήμαρχους με έργο που έχει μείνει στον χρόνο και έχει ωθήσει την ανάπτυξη στον Τόπο μας. Η συμμετοχή του στο συνδυασμό μας, δείχνει το συγκερασμό δυνάμεων για το καλό της Ρόδου. Η ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας γνωρίζει τον Γιάννη και το πόσο μπορεί να προσφέρει στους συμπολίτες του.


Η μακρά εμπειρία του στα κοινά, θα βοηθήσει τους νέους του συμπορευόμενους να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας δυναμώνει για να προχωρήσουμε όλες οι Ροδίτισσες και όλοι οι Ροδίτες ενωμένοι για την ανάκαμψη του Τόπου μας. Μαζί, με Δύναμη, θα δουλέψουμε μεθοδικά για το αύριο του νησιού, για το μέλλον της Ρόδου μας.»

Η δήλωση Ιατρίδη

Ο Γιάννης Ιατρίδης, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρει τα εξής: «Η συμμετοχή μου στα κοινά είναι μια συνειδητή επιλογή που πηγάζει από την αγάπη μου για τη Ρόδο, που σήμερα βρίσκεται σε παρακμή. Συστρατεύομαι με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί το όραμά του είναι και δικό μου.

Στόχος είναι η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ, το ξεθωριασμένο αυτό διαμάντι, να λάμψει ξανά στο ευρωπαϊκό και διεθνές γίγνεσθαι, να γίνει ξανά σημείο αναφοράς σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη μας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να υπηρετήσω  με ανιδιοτέλεια τον απλό πολίτη, όπως γνωρίζει ότι, έπραξα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την κοινά, δεσμευόμενος πως και το πιο απομακρυσμένο χωριό της Ρόδου, που σήμερα έχει αφεθεί στην τύχη του, να προσφέρει στους κατοίκους του όλες τις υπηρεσίες που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.»