Πολύ  καλά εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στην Χάλκη αφού έχει δημιουργηθεί το …αδιαχώρητο σε ότι αφορά την τουριστική κίνηση. Όπως εξήγησε μιλώντας στον Sky σήμερα ο δήμαρχος του νησιού κ. Άγγελος Φραγκάκης αυτό οφείλεται και στην καλή ακτοπλοική σύνδεση του νησιού με τα υπόλοιπα νησιά την κεντρική Ελλάδα και την Κρήτη.

«Είναι θετικό που έχουμε τουρίστες από μεγάλες  αγορές του εξωτερικού όπως αυτή της Μεγ. Βρετανίας . Επιπλέον υπάρχουν και επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες που σταθερά προτιμούν τη Χάλκη για τις διακοπές τους. Ακόμη και την περσινή σεζόν που ήταν δύσκολη για τους  υπολοίπους η Χάλκη πήγαινε πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Φραγκάκης.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν άδεια δωμάτια στην Χάλκη ο κ. Φραγκάκης δήλωσε ;

«Όχι δεν υπάρχουν άδεια δωμάτια στην Χάλκη. Δεν είναι  λίγοι εκείνοι που απευθύνονται στο …δήμαρχο για να βρουν κατάλυμα να μείνουν στο νησί.  Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Αυγούστου. Ο Δημοτικός Ξενώνας έχει πληρότητα και τον Σεπτέμβριο».

Σε ότι αφορά τη λειτουργία του ξενώνα ο κ. Φραγκάκης τόνισε πως το κατάλυμα έχει αναβαθμιστεί.

«Προσφέρονται υψηλού επιπέδου  υπηρεσίες στους επισκέπτες. Γενικά τα  καταλύματα στο  νησί μας έχουν αναβαθμιστεί . Η Χάλκη  έχει γίνει προορισμός για υψηλού επιπέδου τουρίστες.  Διαθέτει και  όμορφες παραλίες», είπε ο δήμαρχος Χάλκης.

Το νησί θα δεχθεί ακόμη  περισσότερους τουρίστες στις 29 Αυγούστου που είναι η γιορτή του Αγίου Ιωάννη.

 

 

 345 total views,  2 views today