Διώξανε τον Ψαρομπά μετά τα …ανεκδιήγητα σεξουαλικά του !!

1092

«Δεν γ…ς κουμμουνίστρια ούτε με πέντε προφυλακτικά» είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook – Σάλος αντιδράσεων

Την καθαίρεση του Τάσου Ψαρόμπα, από τη θέση του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, αποφάσισε η διοίκηση, έπειτα από τη χυδαία ανάρτηση που έκανε στο Facebook, με αφορμή την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης από δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Θανάσης Σταμούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, καταδίκασε την ανάρτηση, τονίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το σωματείο, ενώ θέση πήρε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Γιώργος Χότζογλου. «Είναι εμετικού περιεχομένου η ανάρτηση. Την καταδικάζουμε απερίφραστα» δήλωσε και κάλεσε τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη από όλες τις γυναίκες.

Η ανακοίνωση

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου με αφορμή την απρεπή τοποθέτηση του Αντιπρόεδρου μας κ. Ψαρομπά Αναστασίου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) σήμερα 21/01/2021 συνήθλε σε έκτακτη συνεδρίαση.

Κατά την συνεδρίαση το ΔΣ καταδίκασε ομοφώνα την συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία θεώρει άκρως προσβλητική και λανθασμένη. Τέτοιου είδους τοποθετήσεις κρίνονται και θα κρίνονται απαράδεκτες και καταδικαστέες από οποιονδήποτε και αν προέρχονται.  Ο κ. Ψαρομπάς θα καθαιρεθεί από την θέση του Αντιπρόεδρου. Για την διαγραφή του, βάση του καταστατικού του Σωματείου, πρέπει να παρθεί απόφαση από την Γενική Συνέλευση ως ανώτερο όργανο.

Το Σωματείο δεν μπορεί να ελέγχει τις προσωπικές απόψεις και αναρτήσεις του κάθε μέλους του και φυσικά υπόλογος και υπεύθυνος της οποιασδήποτε ανάρτησης είναι αυτός που την αναρτά. Το Σωματείο, παρότι δεν ευθύνεται για αυτή την ανάρτηση ζητά συγνώμη από όλους και όλες, που προσεβλήθησαν.

 

Η ανάρτηση
Η αλλαγή

«Ανασχηματισμός ΔΣ Σωματείου Ξε/λων Ρόδου»

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου σήμερα 21/01/2021 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τον ανασχηματισμό του Διοικητικού Συμβούλιου.

Με τον ανασχηματισμό ορίζονται:

Πρόεδρος Σταμούλης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος Σκαλτσάς Φώτιος
Γεν. Γραμματέας Καντής Γεώργιος
Αναπλ/τής Γεν. Γραμματέας Κακούλης Τσαμπίκος
Ταμίας Χατζηχριστοδούλου Βασίλειος
Αναπλ/της Ταμίας Ζαϊρης Σάββας