Δωρεές για την ενίσχυση του συσσιτίου

183

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι δωρεές για την ενίσχυση της «Δομής Παροχής Συσσιτίου»του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου.

Συγκεκριμένα,ο ΌμιλοςΞενοδοχείων¨ATRIUMHOTELS&RESORTS¨καθώς και η επιχείρηση KRESTENROYALA.Eμε τη λήξη της τουριστικής περιόδου παρέδωσαν όπως κάθε χρόνο,μεγάλες ποσότητεςτροφίμων μακράς διαρκείας και  κατεψυγμένων ειδών για τις ανάγκες των ωφελουμένων της δομής.

Επίσης, η Χ.Ε.Ν. Ρόδου προσέφερε όλα τα απαραίτητα υλικά για την παρασκευή γεύματος στη μνήμη της Ευαγγελίας Δουλγαρόγλου- Γερονικόλα, πιστού μέλους της επί πολλές δεκαετίες.

Τέλος  η επιχείρηση ¨«OVELIX» ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ¨ προσέφερε σημαντικό αριθμό μερίδων έτοιμου φαγητού που διανεμήθηκε στους σιτιζόμενους του προγράμματος καθώς και η επιχείρηση του κ. Μαχραμά Ζαννή ¨ΠΟΛΛΩΝΙΑΤΙΣΣΑ¨σημαντική ποσότητα κατεψυγμένων ειδών.

Σε όλους τους παραπάνω ,για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στοΔημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου, ο Πρόεδροςκ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος- Αντιδήμαρχος Δ.Ρ. , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες.