????????????????????????????????????

«Τα Δωδεκάνησα δεν έχουν βουλευτή μόνο τον κ.Καματερό. Υπάρχουν άλλοι 4 βουλευτές με τους οποίους ο Δήμος έχει πολύ καλή συνεργασία, βουλευτές που έχουν συμβάλλει με τις παρεμβάσεις τους στην ανάδειξη προβλημάτων που μας απασχολούν.Από εκεί και πέρα ο κ. Καματερός προκαλεί τους πολίτες».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής Κως 2023»  ως απάντηση σε όσα προσπάθησε να καταλογίσει ο κ.Ηλίας Καματερός στο δήμαρχο Κω κ. Γιώργο Κυρίτση.

«Το μόνο που κάνει με συνέπεια ο κ.Καματερός είναι να επιδεικνύει το μένος και την εμπάθεια του για τον Δήμαρχο Κω. Γιατί τον θεωρεί εμπόδιο στη μετατροπή της Κω σε ένα απέραντο hotspot, όπως θέλει ο ίδιος και οι όμοιοι του.Οι πολίτες όμως είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο Δήμαρχος της Κω», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Πιο συγκεκριμένα από  τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής- ΚΩΣ 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο κ.Καματερός συνεχίζει να εκτίθεται και να προκαλεί τους πολίτες της Κω, στην προσπάθεια του να στηρίξει τον υποψήφιο του Σύριζα κ.Νικηταρά. Από τη στιγμή που συμμετέχει στη συμμαχία του χθες στις δημοτικές εκλογές, να ξέρει ότι θα παίρνει τις απαντήσεις που του αξίζουν.

Αν και την πιο ηχηρή απάντηση θα την δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες στον ίδιο και στον κομματικό του υποψήφιο για το Δήμο Κω.

Τα Δωδεκάνησα δεν έχουν βουλευτή μόνο τον κ.Καματερό. Υπάρχουν άλλοι 4 βουλευτές με τους οποίους ο Δήμος έχει πολύ καλή συνεργασία, βουλευτές που έχουν συμβάλλει με τις παρεμβάσεις τους στην ανάδειξη προβλημάτων που μας απασχολούν.

Από εκεί και πέρα ο κ. Καματερός προκαλεί τους πολίτες. Υπεραμύνεται της μεταφοράς παράνομων μεταναστών από άλλες περιοχές της χώρας στην Κω και για να δικαιολογηθεί αναρωτιέται “Που να τους βάλουμε;”

Αυτή είναι η λογική του κ.Καματερού, θέλει την Κω αποθήκη ανθρώπων, ενδεχομένως κάποιους από αυτούς που εγκλωβίζει στο hotspot, το μοναδικό του έργο στη θητεία του, να τους βλέπει και σαν μελλοντικούς ψηφοφόρους.

Προκαλεί συνεχώς, μιλώντας για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, όταν όλοι ξέρουν ότι η διατήρηση τους συνδέθηκε με έναν επαίσχυντο όρο: να φιλοξενούνται υπεράριθμοι παράνομοι μετανάστες στο hotspot στο Πυλί.

Το μόνο που κάνει με συνέπεια ο κ.Καματερός είναι να επιδεικνύει το μένος και την εμπάθεια του για τον Δήμαρχο Κω. Γιατί τον θεωρεί εμπόδιο στη μετατροπή της Κω σε ένα απέραντο hotspot, όπως θέλει ο ίδιος και οι όμοιοι του.

Οι πολίτες όμως είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο Δήμαρχος της Κω και όχι η κομματική οργάνωση του Σύριζα και η συμμαχία του χθες.”