Να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σταματήσουν φαινόμενα  ποδοσφαιροποίησης και υποβάθμισης  της πολιτικής ζωής του τόπου καλεί το  Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τους συνυποψηφίους του κκ. Αντώνη Καμπουράκη Στράτο Καρίκη και Τάκη Πότσο ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Κρητικός με γραπτή ανακοίνωση – δήλωση του.

Αφορμή για την αντίδραση του κ. Δημήτρη Κρητικού είναι   η δυνατότητα στοιχηματισμού

για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Ρόδου, που προσφέρει η ηλεκτρονική σελίδα διαδικτυακού στοιχήματος με την επωνυμία STOIXIMAN .GR.

Ο κ. Κρητικός χαρακτηρίζει απαξιωτική  για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσβλητική για τους υποψηφίους την ενέργεια της συγκεκριμένης εταιρείας.

«Επειδή θεωρώ την  ενέργεια της εταιρίας απαξιωτική για τον ίδιο το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, και προσβλητική για το πρόσωπό μας, θα παρακαλούσα για μια κοινή δράση εναντίον τέτοιων φαινομένων ποδοσφαιροποίησης και υποβάθμισης στο κατώτατο επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η διαφύλαξη του θεσμού τον οποίον θα κληθούμε να υπηρετήσουμε», δηλώνει ο κ. Κρητικός.

Στην ανακοίνωση  αναλυτικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου αναφέρει τα ακόλουθα:

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή που σας απευθύνω με αίσθημα σεβασμού προς το πρόσωπό σας και την απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, η οποία συνοδεύει την υποψηφιότητά μου, επιθυμώ την άποψή σας αναφορικά με ένα ζήτημα το οποίο θεωρώ άκρως προσβλητικό για την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Συγκεκριμένα, διαπίστωσα ότι η ηλεκτρονική σελίδα διαδικτυακού στοιχήματος με την επωνυμία STOIXIMAN .GR, προσφέρει για δυνατότητα στοιχηματισμού (με διάφορα ποσοστά κέρδους μάλιστα σε περίπτωση νίκης εκάστου από εμάς) την πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Ρόδου.

Επειδή θεωρώ την ανωτέρω ενέργεια της εταιρίας απαξιωτική για τον ίδιο το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, και προσβλητική για το πρόσωπό μας, θα παρακαλούσα για μια κοινή δράση εναντίον τέτοιων φαινομένων ποδοσφαιροποίησης και υποβάθμισης στο κατώτατο επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η διαφύλαξη του θεσμού τον οποίον θα κληθούμε να υπηρετήσουμε.

Με τιμή,

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης Γ. Κρητικός

Ιατρός πνευμονολόγος

Υποψ. Δήμαρχος Ροδίων

 494 total views,  2 views today