Ανανέωση:

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο δημοτικό θέατρο Ρόδου η παράταξη «Ρόδος Αξιών» πραγματοποίησε χτες Τετάρτη 15 Μαΐου την κεντρική της προεκλογικής συγκέντρωση, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης και ενθουσιασμού.

Συγγενείς, φίλοι, και υποστηρικτές της παράταξης, του υποψήφιου δημάρχου Ροδίων Δημήτρη Κρητικού και των υποψηφίων του συνδυασμού, αλλά και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι παραβρέθηκαν στο κάλεσμα της «Ρόδος Αξιών» και γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο.

Το νεότερο σε ηλικία μέλος της παράταξης Μηνάς Ηλιακώστας ήταν εκείνος που προλόγισε το Δημήτρη Κρητικό, μία επιλογή του ίδιου του επικεφαλής της παράταξης καθώς όπως είπε τον «επέλεξε ως συμβολισμό της εμπιστοσύνης που δείχνει η παράταξη προς τους νέους».

 

Ακολούθησε η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Κρητικού με αναφορά στα κυριότερα σημεία του προγράμματος της παράταξης το οποίο όπως τόνισε ο ίδιος, δημιουργήθηκε με φροντίδα και επιμέλεια και είναι προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες του νησιού μας. Όπως υπογράμμισε η «Ρόδος Αξιών» δημιουργήθηκε από εκλεκτούς πολίτες για τους πολίτες, οικοδομήθηκε από τη βάση προς την κορυφή και όχι από πολιτικούς για την πολιτική.

«Με την παρουσία μας, δίνουμε μια μοναδική ευκαιρία στον τόπο.
Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Είναι αμφίβολο αν θα ξαναπαρουσιαστεί τέτοια πρωτοβουλία σαν τη δική μας. Για αυτό απόψε ζητάμε κι από εδώ την στήριξη όλων σας. Γιατί είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι.
Γιατί είναι η παράταξη που πιστεύει στις δυνατότητες των ανθρώπων, στην αξιοκρατία, στη συνεργασία, στη διαύγεια, στη σύγχρονη διακυβέρνηση.
Γιατί έχουμε όραμα για τον τόπο. Γιατί έχουμε διάθεση και μεράκι.
Γιατί εμείς ενώνουμε τους ανθρώπους. Δεν τους διχάζουμε.
Γιατί είναι καιρός να φυσήξει νέος, δροσερός αέρας και στον τόπο μας
Γιατί ό τόπος μας παρακαλεί, μας εκλιπαρεί για βοήθεια, δράση, ενότητα, δουλειά και εμείς είμαστε έτοιμοι να τα προσφέρουμε.
Γιατί οι νέες πόλεις δεν μπορούν να φτιαχτούν με παλιά υλικά», κατέληξε στην ομιλία του ο Δημήτρης Κρητικός.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης, προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στήριξης στο Δημήτρη Κρητικό, του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

 66 total views,  2 views today