“Είπε ψέματα, δεν γλυτώνει όπου κι αν πάει” | Φωτο όταν του έβγαλαν τα ρούχα

5820

Ο νεαρός Αλβανός που τελικά αποδείχτηκε πως έλεγε ψέματα και έριχνε αποκλειστικά τις ευθύνες στον Ροδίτη συγκατηγορούμενο του, μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών, εκεί που είναι και ο Μανώλης Κούκουρας.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν κυκλοφορήσει, επελέγη η συγκεκριμένη φυλακή, λόγω του απόκοσμου χαρακτήρα της αλλά και γιατί φιλοξενεί και ανηλίκους σε ειδική πτέρυγα.

Είναι μια σύγχρονη φυλακή που κατασκευάστηκε πρόσφατα με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, έχει ακτινωτό στήσιμο και λαβυρινθώδη μορφή. Λέγεται πως υπάρχει περίπτωση ένας φυλακισμένος να δει άλλον, μετά από μήνα ενώ είναι τέτοια τα μέτρα ασφαλείας που αλλοδαποί ζητούν να φύγουν από την Ελλάδα και να εκτίσουν ποινή στο εξωτερικό, λόγω του απάνθρωπου και μοναδικού παγκοσμίως “στησίματος” αυτών των φυλακών.

Μαρτυρία ενός από τους κρατούμενους του Αυλώνα για το συμβάν του ξυλοδαρμού του 19χρονου φερόμενου ως δράστη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φέρνει στο φως το Open.

Κρατούμενος από τις φυλακές του Αυλώνα, που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου, είπε ότι το μέλλον του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, είναι προδιαγεγραμμένο… «Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε φυλακή και να πάει, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει, σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας…» τόνισε με νόημα.

Αναφερόμενος στο συμβάν, ο κρατούμενος είπε: «Μας ειδοποίησε με ένα νεύμα ότι ο άνθρωπος είναι ένας από τους δύο. Δεν αντιδράσαμε κατευθείαν. Δεν ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου, εγώ τουλάχιστον, αλλά ήθελα να δω τι θα μου πει ο ίδιος.

Εμένα προσωπικά μου είπε ότι τον πιάσανε με 2-3 τσιγάρα χασίς και μόλις τέλειωσε τη φράση του, του έδωσα τρία δευτερόλεπτα να το σκεφτεί μήπως είναι ζαλισμένος από το ταξίδι…

Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί να είναι έξω σε τέσσερα χρόνια αυτά τα κτήνη; Δεν μπορούσαν να την κουμαντάρουν δύο άντρες και προτίμησαν να την σκοτώσουν γιατί ήταν και δυο μέτρα κορίτσι και παρόλο που την χτυπήσανε την πέταξαν και σαν σκυλί από τα βράχια; Σε ζώο δεν το κάνεις αυτά τα πράγματα όσο άρρωστος κι αν είσαι. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες στην φυλακή.

Για το βίντεο επεσήμανε:«Δεν είναι τίποτα αυτό, δεν είναι τίποτα… Κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα δείξουμε ούτε στο διαδίκτυο. Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε φυλακή και να πάει, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει, σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας.

Καλώς ή κακώς ήρθε ο ένας σε εμάς. Είπαμε να τον αναλάβουμε εμείς οι Έλληνες, γιατί αν τον αναλάβουν οι Αλβανοί, οι πατριώτες του, θα τον τελειώσουν πολύ γρήγορα…»